Amerikansk staffordshireterrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Amerikansk staffordshireterrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Amerikansk staffordshireterrier.

Amerikansk staffordshireterrier fotos

Amerikansk staffordshireterrierAmerikansk staffordshireterrierAmerikansk staffordshireterrier

Amerikansk staffordshireterrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Amerikansk staffordshireterrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

amstaff siger: Vi er de stolte ejere af en Amstaff tæve. Hun kan være på vagt over hunde, hun ikke kender, men da hun hilste dem ordentligt er de bedste venner. (Meget kommer fra nervøse hundeejere, der også gør hende nervøs) Hendes bedste ven er en lille chihuahua og børn bruger hende som en klatrestativ. hun er altid en del af spillet. (Under opsyn selvfølgelig) Hun har en privat hus / bur, som hun kan gå og tage en time-out, hvis hun ønsker det.. men hun vil hellere være mellem børnene og katten og kan lide at være i spil. Jeg har aldrig set hende vred, og hun har en vidunderlig temperament. Vi opnåede denne hund gennem en alvorlig opdrætter, der også havde børn allerede. Det var vigtigt for os, når min ældste søn på det tidspunkt var 1,5 år. Har altid ønsket denne race på grund af deres tillid ydre og smukke udseende. Trude Mostue måske endda har sagt, at dette er den perfekte familie hund, bare på grund af deres tillid. dette er ingen hund vender og snaps hvis det bliver trådt på hans pote og trak i pelsen.Blir utrolig trist, når jeg ser så mange fordømmende ord om denne race og ejerne... Vi er en normal familie med hus og job ( og ren straffeattest...!) Du kan bruge så stor en indsats du blot ønsker at rakke ned på denne race af uvidenhed, men vores Amstaff har ændret mange menneskers syn på denne race. Blandt andet min bedstemor, som var rædselsslagen over store hunde og fornemmelsen af ​​hvad "alle" siger om denne race. Hun sidder i dag med vores store nuttede hund på skødet og har så skyldig, at hun sagde disse ting uden at vide, hvad hun egentlig taler om. Jeg er frygtelig ked af, at denne race er forbudt, men utrolig glad for alle de mennesker vores hund "Nemi" har formået at ændre sig, når det kommer til myter om racen. Den dag løber hun væk vil være en sorgens dag for vores familie. Og vi kan ikke få hvalpe på hende og lede denne vidunderlige Lynne fra denne hund også er utrolig trist. At nogle mennesker har formået at ødelægge så meget for denne race er endnu mere tragisk. Alle hunde kan være nuttede hunde, hvis de er rejst korrekt, og alle hunde kan være det modsatte, hvis de er dårligt vedligeholdt. Vores hund er et resultat af masser af kærlighed!!
06.10.2012

amstaff siger: Jeg har en 7-årig mand Amstaff, og han har den mest unikke personlighed. Jeg elsker alle mennesker og dyr, store og små, kvinder og mænd. Jeg har ham med mig på arbejde hver dag, hvor han møder mange nye mennesker hele tiden.

Udseende kan virke skræmmende for dem ikke bekendt med denne race, og racen er avlet til at være mere aggressive i forhold til andre hunde. Men manden gjorde ikke bokse som "had" Amstaff har ingen ret til at tale om race, når de har ingen anden viden om det, end hvad der har været i aviserne, og ændringen i 2004.

Jeg synes, det er forkert, at alle typer af hunde, der kommer til en ejer, der er en kriminel og bruger hund på denne måde. Men jeg har set mange mennesker med aggressiv eller rottwailer dobbermann, og disse er faktisk den samme kæbe pres, at personalet har.

De gange min hund har "været i slosskamp" der er små hunde, der er begyndt. Hunde Jack Russell terrier er meget overgearet. Og de har som regel været fra 1-2 år gammel, mens minen har været over 5 år gamle. Hvem voksne hunde tage lort fra en lille hvalp? Dette har intet at gøre med race at gøre, men temperament og opdragelse af hver hund.

Jeg ved, at jeg bliver så vred over al denne negative snak om staffer, en flok hykleriske, firkantede mennesker, der ser anderledes end racens historie. Alle hunde har forskellige personligheder, skkurat som mennesker. Lad os begynde at smide alle syge, kriminelle og onde mennesker ud af landet. Du skal blot forbyde dem! For ikke at nævne alle de skingre småbikkjene, snerrende og gøede på alt der bevæger sig!

Lad alle hunde-elskere har racen, de ønsker, og respektere dette valg. Hvis hunden er lille, stor, aggressiv, underdanig, skinger eller lyse. Hver ejer kender sin hund og skal sørge for at få kontrol over deres dyr uanset hvad negativer de har!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: men hvis folk er så bange for disse hunde kan di godt ikke hellere bare holde sig væk fra dem, fordi, ligesom mennesker med en frygt for vand. Der er ingen frygt for vand, der søger vandet. hvorfor kan vi ikke "sense" få lov til at nyde disse hunde som enhver anden med hunde. fordi du kan gå forbi en hund, der er i bandet, der ligner spedalskhed ske med denne race puddel.
for det er annonceret medier skaber frygt mix norge folk. men havde der været nogen posetive disse hunde til flere fakta til posetive oplevelse. Dette kunne måske komme i handy at dæmpe frygt blandt medierne skaber di skummle hunde våre.for dette går lidt på ejeren.
vil næsten kalde forældrene er, at børnene kan lide hunden di skal have en vis stabiliserende ungdomsårene. for der omsårgen og opdragelse fejler hos børn kan let ende med et problem barn, der udviser daglig brug kriminallitet. disse bør forbydes? så hvis hunden kommer til en stabil famille med grænser for omsårg til en normal opvækst zig folk dette er alle tides famille hund.og til jer, der sidder her og kaste lort om disse hunde har du nogensinde været i kontakt med en hund på den måde? eller følg love pres fra medierne, at dette er farlige kamphunde, som spiser alt di komme over? for di ville komme til at spise noget di ikke lov til at have det i dette tilfælde er en sur sko, der stod i gangen.for du aldrig hører fra vrede dalmatiner, der gik til angep naboen dame. men en stor kamphund at forurene, har vi flere fulde sider om hvor farligt racen er og ikke om, hvorfor dette er sket, fordi det er altid to sider af en sag til vi aldrig høre, hvad de andre har gjort først, så jeg tror ret til sikkert er det betyde foretaget af de medier til andre uvidende mennesker til at lægge al skylden på racen før di lærte at kende den gode side af hunden i et stabilt hjem og ikke kun den negative side mand får i medierne.
06.10.2012

amstaff siger: mm jeg har selv haft flere hunderacer, men ingen slår Amstaff mere loyal hund end det ikke er helt utrolig.men der sagde det skal uddannes, der skal læres ligesom enhver anden race, og der er ingen første hund at rejse! d anden kan man ikke sammenligne bid kraft af en Amstaff sammenlignet med en anden race af samme størrelse, er det fordi denne race har spess rigdom udviklet kæbemusklerne i forhold til andre hunde f.eks gyldne, labrador, flatcar, elkhound, kan det gælde for større hunde samt rottw, så de blev avlet som kamphunde i sin tid på grund af sin styrke til at køre, ikke at være negativ over for racen selv, men kun et par kendsgerninger, det er et løb, der skal have en rolig hånd, god lydighed, meget god socialisering, både med dyr mennesker.men alt i alt en meget føjelig race, skal anvende positiv træning denne race, meget loyale, og meget rolige hunde inde
06.10.2012

familiehunde siger: Å hva da i gale hender??? De fleste narkomane i min by har i allefall ikke am.staff... De har husky eller schafer eller rottweiler eller en blandingshund... Eller er det kanskje det vellkjente kamphundmiljøet alle tenker på?? Da må noen opplyse meg, for jeg har vært i hundemiljøet siden jeg var født, KUN am.staff og staffordshire bullterrier, og jeg har ALDRI blitt invitert på noen hundekamp... ALDRI hørt om noen... ALDRI sett noen... så kan noen av alle dere som mener de eksisterer overalt fortelle meg hvor jeg kan gå for å finne dem.. Hvor må jeg henvende meg?? Hvem skal jeg snakke med?? Fortell meg, for jeg vet ikke!!!

I usa (pitbullens og am.staffens hjemland og det landet hvor det mest sannsynelig er flest av dem) gjorde de en undersøkelse: de tok de 100 mest populære hunderasene i landet og laget en bitestatestikk. Pitbull/am.staff (altså begge rasene til sammen) havnet på fjerde........siste plass... cockerspaniel og labrador er stastistisk sett faligere... Å gi meg navnet på bare ETT barn som har blidd drept av en am.staff i norge... bare ETT... Og til sammenligning; skal vi utvise alle mennesker fra feks tyskland fra norge fordi det i løpet av de siste ti årene så har tyskere voldtatt 20 norske kvinner???? latterli.. det finnes andre ting å være redd for enn hvilken hund naboen har.. Til alle dere som er redd am.staffen; dere går glipp av noe.. dere ER uviten.. Gå hjem å finn no annet å være redd for... For husk... Agurk er kreftfremkallende...

Am.staff er den perfekte familiehunden for folk som vet hva de gjør, de som ikke har peiling, som så mange på dene siden kan kjøpe seg en chihuahua eller en pappilon som tisser og bjeffer og biter. (INGENTING i mot disse rasene, men er desverre mange slike tilfeller i bland disse småhundrasene)
06.10.2012

Minny siger: Fårstår ikke problemet! Alle som har hund/ønsker hund skulle hatt et kurs/sertifikat uansett hunderase. jeg har en dobermanottweiler som er verdens snilleste. går godt samen me andre mennesker og dyr, men en narkoman har broren til min hund, å den vil jeg rett og slett kalle agresiv! det kommer helt an på oppdragelse, hvor godt hunden er sosialisert osv. min hund har ligget på golvet med min sønn siden han ble født, men det hadde aldri sjedd at broren til min hund hadde ligget vedsiden av den. hunder er induviduelle. selv om en mann skader en dame, kan man ikke si at alle menn er volds menn? synes det er hull i hode at noen hunderaser skal bli ulovlige.
06.10.2012

Dan siger: Amstaff er en barnevennlig og flott familiehund, helt til den går i strupen på barnet ditt. De fleste amstaff som har drept mennesker kommer fra barnefamilier. Først når man ser sitt eget barn drept av bikkja si som har gått rundt å vært snill hele livet går det opp et lys for disse naive amstaff eierne.

Birgitte stiller seg i rekken av naive amstaff eiere når hun sier at amstaff "faktisk er umulig å hisse opp hehe"...

Jeg er ikke eier av amstaff, men jeg har jobbet mye med denne rasen. Mitt syn er derfor ikke preget av den samme kjærlighet til rasen som entusiastene, og kanskje litt mer nyansert. Hvis jeg skal legge til noe nytt til denne debatten må det være at dette er uforutsigbare hunder. Det gjelder ikke alle invidider, og ikke som et konsistent rasetrekk, men gjennomgående er det mange eksemplarer som viser uforutsigbar atferd, utydeliig kroppsspråk, og som helt uten forvarsel kan angripe.

Det er en helt spesiell rase, og krever en eier som er på vakt hele tiden. Den kan være snill som et lam i ti år uten at det er en forsikring for noe som helst. Det er direkte uansvarlig at entusiaster markedsfører disse hundene som barnevennlige.
06.10.2012

Birgit siger: Det er forbløffende, hvor lidt folk er bevidste om ting, før de taler. Amstaff er en rolig, venlig og dejlig hund, som du kan lade dine børn ride den, hvis du ønsker det. Det er ejerne, der er problemet.

Det er en hund med et store muskler, og der er en stærk hund. Det kræver de venlige ejere, og at alle hunde kræver en stabil flokleder, at du.. Du kan gøre enhver hund farlig misshandlig og tilskyndelse til agrisitivitet. Jeg har en Amstaff i familien og det er faktisk umuligt at hvirvle op hehe :) Det er altid glade og Elks mennesker. Det aldrig barks, er ikke aggressiv, og gøre, hvad den er fortalt. Det er også altid velkommen til nye mennesker og dyr.

Amstaff bør tillades i Norge igen. Kun i Norge, at "folk" er så lidt informeret.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: anbefalede folk at bevæge sig ud af Danmark, hvis de ønsker Amstaff.. Ikke fordi der er noget galt med hundene, men fordi der er noget galt med dem, der laver lovene i dette lorte land.
06.10.2012

sven siger: Jeg tror ikke, at det er kun ejeren, der gør den aggressive eller farlige. som De sagde, er, at de gør dem farlige. hvad jeg mente var, at der altid er lige chance for, at en doberman angribe et barn leasing en voksen. Hvis der er nogen, der har deres VG. det siger, at en pensjonistpar blev dræbt 17 hunde, under 18 pounds. dette skete i USA.
Jeg ønsker blot at understrege, at hvis hunden skal være ulovligt, både Doberman, schæfer og rottweiler være ulovlig også.
Jeg er ikke så bekendt med sådanne hunde, men jeg kan sige, at min hund blev udfordret af en forfremmelse. Han viste sine tænder, og knurre. voila glefste sagde hun. intet er sket. og han sagde til mig, at han mente, hvad han gjorde. hun er en Manchester terrier. meget venlig hund, hun er ikke så glad for mærkeligt, men hun bare har at vænne sig til dem. se dem ofte.

så det kan ske når som helst og enhver hund du har.. Jeg er en meget hundeelsker.
Nogle hunde har korte lyn end andre. Du skal vide, hvad du gør, og du skal have kontrol over hunden.
06.10.2012

forsker siger: eg har en baggrund som forsker i dyrs psykologi og biologi, og uenig med mange af de definitive udsagn ovenfor.

Er det ejerne skyld? Til en vis grad ejeren kan skabe en farlig hund, det er klart. Er der alligevel, så ejeren alene at bebrejde, hvis din hund er aggressiv? Jeg tror det ikke.

Er aggression som er racen? Nej, ikke helt. Det er dog sådan, at nogle racer er mere tilbøjelige til at vise særlige personlighed egenskaber. Race Beskrivelser gennemgår disposition, og ofte viser en race som den livlige, reserveret, eller dominerende over for andre hunde.

Det er forkert at placere hele ansvaret over på ejerne. De er ansvarlige for at opretholde en sikker holde hunde og beskytte miljøet for eventuelle aggressive hunde, men de kan ikke drages til ansvar for, hvad der er medfødt hos hunde.

Det er også forkert at skyde skylden på racen. Nogle hunde har en medfødt øget risiko for at udvikle aggressivitet (Der er en forskel i aggressivitet er et iboende træk, eller hvis det drejer sig om en medfødt øget risiko for at udvikle aggressive tendenser).

Opdrættere har et stort ansvar, og skal undgå avl hunde, der er disponeret for lettere udvikle aggressivitet, samt for hunde, der er tilbøjelige til at udvikle alvorlige sygdomme og lidelser. Alle andre overlader ansvaret for en hund til en anden, skal du sørge for, at ejeren er egnet til at tage sig af denne særlige hund.

Aggression hos hunde er et langt mere kompliceret end bare kategorisk afvise det som et ejerskab problem. En latent skadedyr eller sygdom, for eksempel betyde, at en hund kan være aggressiv uden varsel.

Hundebid og hund angreb på mennesker er ikke kun hunde fra kriminelle, kan det synes, som om nogen forsøger at styre en sådan forklaring. Det er naturligvis helt forkert. Det kunne lige så godt være om hunde, hvor ejeren forsøger at bringe hunden på den bedste måde.

Endelig vil jeg sige, at den Amerikanske Staffordshire Terrier er en stor race, der fortjener at blive passet af seriøse opdrættere og ansvarlige ejere.
06.10.2012

jeg siger: Hvad er din argumentation, at du laver op en sådan udtalelse?
Er du blevet bidt? Rumors?

Sidstnævnte er nok den del, at de fleste mennesker tager i beraktning, når de gør op med sig selv. latterligt!
Forestil dig mennesker, være modige nok til at have et sind åbent og ikke bare sidde inde til trutmund med den skide gneldrebikja di der sandsynligvis gøre lige så meget skade (om man bør tage hensyn til den skide gøen) for samfundet.

Skriv din hund:
Det giver ingen mening med dit indlæg. Skal en hund blive forbudt fom. er vist tidpunk jeg mener, at alle hunde af denne type enten skal aflives eller flyttes (andre lande). Hvorfor skulle du overholder loven, når der er sådanne hunde stadig efter kærligheden trådte i kraft? De gengiver? der er intet i loven om sterilisation? Hvad med hvalpe født efter forbuddet dato?


Hvis man i øjeblikket er ved at blive kriminaliseret, blot fordi man har valgt en bestemt hunderace?
ifølge statistikken ja så måske 90% af Amstaff ejere kriminelle.
For nylig. Alt dårligt galt i verden er den drevne "underjordiske" og man får et kriminelt miljø. Det samme sker her med disse fantastiske hunde. Så de kriminelle erhverve sådanne hunde og ofte bruger dem som beskyttelse.

ERGO:
Det hele afhænger af hundeejer, og hvordan de
opdræt af en hund. ALLE hunde kan være farlige, ALL!

Konklusion:
Visuel snarere det være brude forbud mod en sådan dønakker sidder her for at tale om ting, de har ikke skide clue. Det er bare den slags mennesker som dig, der ikke er i stand til at kontrollere dyrene. Stå af din nørd briller "hund" og leve i det moderne samfund.
06.10.2012

Trickes siger: Synes sådanne diskussioner er trist.... Jeg er ikke hunderacer bør forbydes - det er de ejere, der bør forbydes fra at holde dyr. Hunde, som børn - resultatet kommer fra de beslutninger, som de selv tager.

Ja, der er hunde, katte, kaniner, heste, marsvin til papegøjer, der ikke føler sig trygge med andre dyr eller mennesker, bør dette ikke engang se ejeren til at tage ansvar for.

At det er udbredt i medierne, at Amstaff pitbull terrier og de angriber mennesker og hunde er meget ry på grund af racens omdømme (e), men du får nemt en aggressiv, dyrehatende puddel, hvis du bare gå ind for det!

Jeg selv var rædselsslagen, da de store hunde næste dør havde en brudt politi hund i snor, som var omkring 20 m lang (jeg var 8 år gammel) - til dette var en tysk Shepherd. Havde han holdt den væk fra mennesker, havde jeg en helt anderledes indtryk af denne race i årenes løb.

Så i stedet for at forbyde racer, bør man også tage ansvar for de hunde, der har en forstyrrende adfærd og vrede - som vi skal gøre med alle hunde. Hertil kommer, osv indføre kurser for at holde disse hunde - eller bare lade de erfarne hundeejere holde dem.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: min hund er ikke ulovlig.kjøpt for loven, og i en ordentlig oppdretter.flytte? Se nogen grund til det... Jeg ved, at der er en forskel mellem amsataff og am.pitt bull.så ikke tro, at jeg er ret blæst mellem ørene.typisk en Amstaff ejer? gud hvad slags mennesker er nogle af jer? de ville være i båse på grundlag af roadkill hund du har? hvad med mænd, der har en dværg puddel.. er alle de homofile 'Jeg er hverken uansvarlig eller uvidende.. tilbringe hele dagen på min hund og synes jeg er en skide god hundeejer! der sagde før, det er ejeren, der er afhængig af! Nogle hunderacer er mere krævende end andre, men det er ligesom, at du bør vide i forhånd.synes så trist med folk, der køber ex. rottweiler og så bliver det lidt meget stædighed osv.og de ikke kan have hunden længere, fordi det er for meget job.I var meget opmærksomme på, hvad slags race min hund var, da jeg købte hende. og jeg har kun været positivt overrasket.hun er en sand venn.til anonym: Jeg ved pittbull er en slags hund er vant til at tale med folk, der har en staffordshire eller pit og pit det betyder det am.pittbull. ingen begreb pit.snakke vane... og jeg er klar over, at der er mennesker, der er bange for hunde, og det bør have respekt for.men nogle mennesker begynder at sige tage din hund i snor, er jeg bange amsatff så jeg Kun videre.er man bange hunde gælder for alle racer, ikke kun én.
06.10.2012

Dum siger: Du bruger din erfaring på grundlag af EN Amstaff at sige, at dette er aggressive hunde. Latterligt... Amstaff faktisk over gennemsnittet snesevis af hunderacer, når det kommer til temperament! Måske har du købt din hund fra en opdrætter eller junk ikke svigtet nok arbejde i socialisering?

Camilla: Alle racer kan angribe folk uden synlig grund. Der var et tilfælde rapporteret i avisen i dag om en kvinde, der blev bidt af en smule af næsen på en border collie og en kvinde havde for nylig på hospitalet efter at være blevet bidt skam for hans Golden Retriever. Jeg tror, ​​at disse episoder er lejlighedsvis uundgåelige på grund. at nogle hunde ændrer adfærd på grund af sygdom eller smerte, at ejere ikke er klar over. Det var også i fokus i artiklen om Golden Retriever, der havde pludselig angrebet deres ejere. Havde der været en rottweiler, var Amstaff eller måske tysk hyrde, er fokus i artiklen var, hvor farlig og uforudsigelig disse racer er, og om de skal forbyde dem. Virkelig trist og fordom fuld: (
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har selv en Amstaff tæve.. Ud over en Ridgeback.. Tags enorm forskel i temperament til to.Ingen kan komme her for at sige, at ikke Amstaff har en langt mere aggressiv temperament end de fleste andre racer.. Og de har vilje og styrke, der kan chokere de fleste mennesker.
Jeg elsker mine hunde, men jeg er meget opmærksom på, hvad jeg har til dyr.
06.10.2012

Carin siger: Jeg kender en 4-årig, der fik flået halv hans ansigt og ødelagt for livet efter en pit bull angreb helt ud af det blå. Så kom pit-bull logrer tilbage til ejeren. Hunden blev socialiseret og havde aldrig vist tegn på voldelig adfærd, ejeren havde en masse erfaring med hunde og havde givet den gode opførsel, siden han var en hvalp.

Hvis folk havde lært fra sådanne episoder, som du aldrig havde set den forfærdelige ting i medierne om pit-bull, der dræber eller ødelægger børn for livet.

Laluna du er en uansvarlig og egoistisk hundeejer at lade din hund at gå uden snor. At du tør! Selv om det ville være godt, da der er uansvarlige og uden respekt for ansvarlige ejere af samme race. Du sætter andre pit bull ejere i et dårligt lys med kommentarerne.

Dit niveau af viden om den Amerikanske Staffordshire Terrier er skræmmende, behøver du ikke engang ved, at Amstaff betragtede pit-bull. Håber du er ikke repræsentative for andre ejere af samme race af hunde.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Der er ingen garanti for, at Amstaff Laluna er ulovligt, så er alt Amstaff, som allerede var i landet, da loven blev indført i 2004 stadig er tilladt. Så frygtelig skadet du er!

I Laluna: Husk band besættelse! Der er mange mennesker, der er bange for hunde, både små og store, og de bør ikke nødt til at passere dig og din hund til at frygte, selv hvis din hund er venlig. De, der ikke kender din hund ved det ikke! Og ja, American Staffordshire Terrier er en pitbull, men "pitbull" må ikke forveksles med "American Pitbull Terrier", som er et andet nært beslægtet race. "Pitbull" er faktisk en type hund ala jagthund og hyrdehund og ikke en race. Og det Amstaff er en type pitbull er der ikke noget negativt :)
06.10.2012

Maria siger: Har været en masse ind i denne race..
Min udtalelse, kort og søde:
Love-ejer
-IKKE elske andre hunde! (Undtagen dem, der foreligger), hvilket i mine øjne drag race langt ned som det ofte angriber.
-Hader at være alene hjemme!
-Eats møblerne!
-Elsker at spille.
-Skal have alle de legetøj og fødevarer alene, ikke at dele med nogen.
-Kind til små børn og folk i almindelighed.
-Let lært
06.10.2012

LIV siger: En Amstaff kan naturligvis gøre mere skade end en chihuahua hvis den angriber, men sandsynligheden for, at de angriber et menneske er ikke større end en chihuahua. En Amstaff er ikke stærkere kæber end andre racer af samme størrelse, så hvis man skal forbyde Amstaff fordi det er farligt, skal du også forbyde alle hunderacer af samme størrelse eller større.

Til blot at forbyde visse racer er som at forbyde et haglgevær fra én producent, samtidig med at haglgeværer af alle de andre producenter. Udbuddet af haglgeværer vil således være ens. Mener du, at vi skal forbyde alle racer af eksempelvis 30 cm højde?

Det er almindeligt sandt, at de pitbull egenskaber, fordi Amstaff er en pitbull (men ikke det samme som en amerikansk Pitbull Terrier). Pitbull er en hunderace, ikke en race...

det er rigtigt, at terriere kan være mere aggressive over for andre hunde end nogle andre racer, men med en ordentlig socialisering er ikke problemet. Der er ingen sammenhæng mellem aggressivitet over for hunde og mennesker. Og det er ikke sjældent, at hunde sammenstød, når der er konfrontation, uanset race. Og alle hunderacer kræver socialisering af hvalpe med andre hunde.

Hundeejere, der har hunde, der ikke kan lide andre hunde skal selvfølgelig vise ansvar og ikke har dem med at løse, når der er andre hunde i nabolaget.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg haver en american staff terrier. Jeg har haft to hunde, en border collie mix og en amerikansk pitbull terrier. Jeg kan bekræfte fra min erfaring, at der ikke var noget forsjkell mellem de to om, hvordan de var over for mennesker og andre hunde. Begge var lige så venlige og meget vennlige.De kursus var fremragende vagt hunde, men var meget venlige til børnene. Der er mange legitime hunde her i Norge, der kunne have været farlige, hvis de ender i de forkerte hænder! F.eks.., Rotweilere, Dogo Canario, Ca De Bou, Russel terrier, mange andre! Alt negativt om pit tyre er skabt af idioter og kriminelle! Ikke af ordentlige mennesker!
06.10.2012

LIV siger: I 2002 dræbte en baby med en Pomeranian. Dette er farlige hunde, der aldrig burde have været tilladt i Danmark! (?)

Grunden til at mange Amstaff / pit tyre ender i de forkerte hænder, fordi de nu er forbudt i Norge, og kriminelle bekymrer naturligvis ikke om forbud (de er efter alle kriminelle), mens lovlydige og god hundeejere ikke erhverve race fordi hunden er dræbt, hvis de bliver opdaget: (

Forbuddet vil sandsynligvis også kriminelt at tro, at dette er farlige og aggressive hunde (der er simpelthen ikke tilfældet), at interessen for disse hunde i fattige samfund. Amstaff er meget velvillige familiehunde, og i lande, hvor Amstaff er lovligt, er det oftest almindelige familier, som har disse hunde og narkohandlere.

For at beskytte store hunde mod kriminelle ejere med crappy hensigter kunne indføres certifikat for at eje store hunde, hvor de ikke opfylder betingelserne, hvis du ikke har en ren straffeattest.
06.10.2012

ulovligt siger: hvist denne race er så farligt, så skal bokseren var også ulovligt, fordi de er lige så farligt. Har mødt mange Amstaff til alle har været lige så glad og behagelig, men også mødt mange boksere og ikke alle har været så rart. Men alle (omen uddannet) hunderacer kan trænes til at være farligt.. Min lille ven har en Amstaff er den bedste ven af ​​min lille chihuahua. Var rædselsslagen første gang de ville mødes, men det var rart briller :) Hun har også hendes hund med den stald, hvor det kommer til at miste det er mange forskellige mennesker og dyr tilbage, vil det naturligvis være glad, når folk kommer til at mødes, men en Til alle hundene.. Jeg mener Amstaff pitbull og bør have lov til ejet af dem med en ren straffeattest :) Jeg ville elske hadt mig en Amstaff eller en pitbull :)
06.10.2012

AMSTAFF siger: Jeg har haft min Amstaff i 7 år på har en datter seks år, tror jeg Amstaff er en utrulig dejlig familie hund, har min hund aldrig har gjort en flue ondt selv,
Jeg tror, ​​det burde have været tilladt, og har Amstaff, men at folk skal have et godkendt kursus med henblik på at få sådan en hund, d er ikke hundens skyld, at det er aggressiv D er faktisk den ejer, der har til at undervise i sådan noget,
tømme min rottweiler tæve er mere hård end få min Amstaff..
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: 1 Det største problem med denne hund racens ejere. Det er normalt aggressive mennesker, der lever på kanten af ​​samfundet at få en hund til at "vinde respekt". De eneste mennesker, jeg har mødt med sådanne hunde har været i denne kategori. De ser også en smule "bola" ud. En meget dårlig grundlag for hunde.
2. Vi ramte en hvalp af racen dyrlægen med det samme. Hvalpen forsøgte at flyve på min voksen mand inde i venteværelset straks ved ankomsten.. Normale hvalpe med normal "hundesprog" aldrig flyve på en voksen mand! De ved per instinkt, at de skal være underdanige. Men Amstaff mangler (for det meste) sprog. Problemet med Amstaff er, at det ofte er avlet på de mest aggressive individer, fordi denne race ofte bliver brugt som en kamphund i kriminelle kredse.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jaaaa... En chiwawa kan med rig fantasi udgøre en fare for mennesker og andre hunde. Amstaff kan være en Superfine familie hund i de rigtige hænder, men de kan også være ekstremt farlige hunde. glad for de er væk fra Norge Snart alle.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Bedste hunderace, men ejerne af disse hunde bør være certificeret af Dansk Kennel Klub, de er farlige i de forkerte hænder, men det er også alle de andre hunde der kan trænes skarpt. De har meget god temperament og er meget intelligente og glade hunde. Social-og familievenlig. Elsker alle levende ting, fra heste til mennesker til andre hunde. Stærk besætning tilhørsforhold og meget let lært.
06.10.2012

satan siger: Det er en af det dummeste jeg nogensinde har hørt. Alle hunde kan være farlige i de forkerte hænder. vide, om nogle af disse hunde og alle jeg har mødt har meget gode temperament. Det er på grund af, hvordan smart og rart og venlige hunde, de har, jeg vil på egen hånd.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Disse hunde burde aldrig have haft lov i Danmark. Dette er farlige hunde i de forkerte hænder....... plus igen så ofte som havne mange af disse hunde i de forkerte hænder og kriminnelle milljøer.
06.10.2012

amstaff siger: Amerikansk Staffordshire Terrier ( FCI # 286), eller amstaff som det i enkelthed kaldes, er et mellemstort amerikansk terrier , der nedstammer fra kamphunde af pit bull type. Racen er forbudt i Norge og visse andre lande.

Amstaff er en amerikansk race , der nedstammer fra den såkaldte bull & terrier blanding, der var populære kamphunde i USA i 1800-tallet. Præcis hvilke typer af hunde-og blandinger, der danner grundlag for racen er usikker. Staffordshire bull terrier og amerikansk pit bull terrier (apbt), men centralt for de racemæssige linier.

Amerikansk Pit Bull Terrier i 1898 blev anerkendt af United Kennel Club (UKC) som en særskilt race. Den anerkendelse er imidlertid førte ikke til præcedens i andre internationale kennelklubber . Hund den type var populære, men racen lille homogene. Dette resulterede i nogle opdrættere begyndte at forædle for specifikke linjer, hvor de kamphund linjer blev undertrykt. Disse hunde blev senere opkaldt American Staffordshire terrier. Den type blev anerkendt som en selvstændig race af den AKC i 1936, dengang under navnet Staffordshire Terrier. Fra 1972, tilføjede den amerikanske præfiks til det navn, for at undgå forveksling med den Staffordshire bull terrier.

Amstaff er primært blevet avlet for deres kropsbygning og deres egenskaber som familiehund , mens apbt gerne have været avlet for deres arbejder færdigheder. Amstaff og apbt kan betragtes som varianter af den samme hund, hvor førstnævnte er den mest homogene. UKC Amstaff gør det på hans udstillinger. Ligeledes giver AKC apbt på deres, men kun så længe hundene mødes amstaff standard og har deres papirer i orden. Hvis hunden er registreret som en apbt på UKC anerkendt den ved AKC. Dog kan det godt være registreret som en AKC amstaff først, og derefter som en apbt på UKC. Som anerkendt af AKC. FCI anerkender kun Amstaff.

Amstaff er en mellemstor hund med en kompakt og meget muskuløs krop. Det er lidt længere end den er høj, med relativt korte lemmer, et relativt stort hoved med kraftige kæber og en semi-kort næseparti. Pelsen er glat og liggende. Alle farver er tilladt, men mere end 80% hvid, tan, lever farve eller sort foretrækkes.
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Amerikansk staffordshireterrier tror også at disse hunderacer var interessant.