Amerikansk cocker spaniel

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Amerikansk cocker spaniel hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Amerikansk cocker spaniel.

Amerikansk cocker spaniel fotos

Amerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spanielAmerikansk cocker spaniel

Amerikansk cocker spaniel kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Amerikansk cocker spaniel. Skriv en kommentar om hunderacen.

Uri siger: Jeg er ejer af Amerikansk Cocker spaniel, det er nr 5 jeg har af denne rase. Amerikaneren har et vidunderligt blidt sind, meget kærlig og tillidsfuld.
Den har en silkeblød pels, som kræver meget pleje og det skal man have interresse for, man kan også vælge hundefrisøren hvis økonomien er der til, og hvis ikke man har interresse og overskud til alt den pelspleje!!! så er det ikke en Amerikaner man skal vælge. Vigtig at sætte sig ind i hvad det indebærer at være ejer af denne rase.Der findes ikke noget smukkere end en velplejet Amerikaner
11.01.2014

trist siger: Som en herovre jeg var meget bekymret!
Kommer til at få en Shelter hund i 2 år snart... han er kids Vanda, meget socialt i størrelsesordenen 2 og 4 benede :)
Blevet meget socialiseret fra små.

men det er så Pludselig så du har en aggressiv hund? (fra at være venlige)

nej, dette var en smule trist at læse... men jeg håber det beste.han skal ikke have for lidt at gøre på her ivertfall (så ikke modtager håber det klik for ham:. () kan lide at arbejde sporing, lydig stilhed og gå Lange ture :) + være social med andre hunde mennesker ;)
06.10.2012

lise siger: Jeg har haft 2 stk. De er livlig, social, legesyg.
Halen pustet hele tiden. Minen har ikke været aggressive.
Lille søde race, var jeg involveret i udstillinger med min mor.

Men der er mange problemer racen desværre..
Mine havde problemer med huden (mider / eksem) ører og øyekatar.

Lady døde af alder min første hund.
Jester døde 2 år.. Han blev lam fra ryggen og ned og derefter købe mig Schaefer, jeg ønskede en større race hund og familie / turkompis.

Amerikansk cocker spaniel er en stor race.
Top coat fortælle især hvis du ønsker det skal have de lange lokker. Efter rundvisningen i skoven må forventes at børste de nåle, bark og blade. Også har dem badet regelmæssigt.
Men det er en legende og stor ven af ​​familien :-)
06.10.2012

tæve siger: Har mødt mange Amerikansk cocker spaniel, og selv har en tæve, jeg har haft i 14 år nu. Har aldrig haft min egen eller den anden har været enten aggressive eller urimelige i deres opførsel. Tværtimod! Glade social-og opmærksomhedssøgende hunde ;) Lille race med stor personlighed og en hale, at fans nonstop ;) My Stella har været at "styre" med niecer og min egen datter, uden at der er noget problem. En stor race! Man må forvente nogle pels tæller men det er bestemt værd!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har været sammen med denne race i 13 år og har endnu ikke opdaget nogen aggression på nogen af mine, enten hvalpe eller voksne. Jeg har 66 hvalpe. Jeg plejer at svare dette til dem, der spørger mig om disse hunde er børnevenlige? Som jeg siger, disse hunde er børnevenlige, så længe børnene er hund venlige! De er meget let lært og god, kan ikke sige meget om denne race.... men dette er min favorit :)
06.10.2012

american cooker siger: Verdens bedste hund, både hunde og mennesker, kæmpe nuttede. Meget glad for mad, men der er ganske typisk for racen. Han har desværre støv allergi, som betyder, at vi er nødt til at skære ham hver måned, badet en gang om ugen og kan ikke have tæpper osv. Han er kastreret og efter kastration, var han bange for andre mænd, som han ramte for første gang. Det begyndte efter en hanhund forsøgte at ride Pluto lidt efter han blev kastreret.
Vi har netop haft en baby i huset, og det går god kamp. Pluto er så omhyggelig med vores lille dreng.
AMC at anbefale til familier med børn. Der er helt sikkert en familiehund. De kræver lange gåture og motion. Vigtigt at sætte grænser fra starten og til at vide, hvad der er tilladt og ikke tilladt. Meget stædig race! :)
06.10.2012

ejer siger: Har haft AMC i 12 år, sådan en engel, meget venlig og social. Hun dukkede aldrig aggression. Nu har vi en ny AMC, der har været 7 måneder. Hun er også slags en engel og er så social som sin forgænger. Vores barnebarn elsker hende, og det er gensidigt. Dette løb er bare alt for godt, men det kræver en masse uddannelse og aktivering. Hun elsker at gå og genfinding, og har aldrig vist aggression. Hun desværre fik kirsebær øje for en måned siden, og drives i øjet. Ellers er hun en meget aktiv og legesyg hund.Vi elsker hende. AMC er en storslået race.
06.10.2012

spaniel siger: hej. Jeg sidder her og har lignede en ny hund efter ar vores hund døde for et par år siden. Har altid haft cocker spaniel, deres udseende og temperament.
Er blevet tilbudt en hvalp, der er blandet med amerikansk cocker spaniel og chineese crested pudderkvast. Læsning og læse om disse løb, og det ser ud som det kunne være en god blanding. Er der nogen der har nogen kommentarer / tips vedrørende denne :-)?
Ellers har jeg aldrig mødt en agrressiv ACS nogensinde.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en AMC er nu 11 år.Han har aldrig været aggressiv mod enten børn eller andre hunder.Det eneste, der har været en smule trættende, er, at han pludselig seperasjonsangst da han var ca.8 år.Han kan ikke være alone hjemme.Så det er lidt ligesom at have en baby, som vi er nødt til at passere, men det har været der også.Hadde undladt at aflive en sund hund, der bare afhænger af de mennesker omkring seg.Vi er så glad for ham.
06.10.2012

hund siger: Haha! lo lidt god, da jeg så stillingen fra'' White Poodle ejer!''

Således er den erfaring er noget du får sammen som du lærer. Deformans anbefales at starte med hunde, der er let at træne, såsom en Kavaler.

Du starter med hunde, der ikke behøver stål faste regler dag ud og dag ind, men en hund, der kan sagtens lære!
Selv om jeg har haft en Border Collie som en første gang hund, men det var ikke en hund for mig, fordi jeg ikke blev oplevet Yardarm at sætte sådanne afføring på plads!
Nu har jeg en engelsk Cocker, og det er lykkedes meget bedre, fordi Cocker er en lettere hund end Border. (Kan ikke se nogen aggression af nogen art på ham enten, så det næsten oser hjærter ud af hans ører :) stor hund!)

Denne handling, er oplevelsen ikke noget man er født med, men noget man lærer! kan ikke bare komme til at sige, at du nemt kunne have fået en bokser til at ligge uden strøm, kan det ikke fra før!
Nogle hunde er sværere end andre, tror jeg de fleste mennesker kender.
Man har ikke hoppe ret på den store cykel enten, du ved, du er nødt til rent faktisk at have hjulene første :)

Men alligevel, Cocker er så langt den bedste løb jeg har fundet! Passer mig perfekt! Måske ikke helt bedårende på tidspunkter, når øjnene hængende, og han er fuld af savle :) Hehe, men dommen i Lynn! Ville ikke have handlet ham for enhver anden hund!
Anbefales for andre at forfølge en Cocker, at enhver første gang hund?
06.10.2012

BS siger: Vi havde American Cocker i 14 år, og det var på det tidspunkt ikke er fælles med AMC i Norge, var han sjælden. Meget smuk, sort, tung frakke med rigtige nødblus. Zorba havde en meget venlige og store temperament, ingen gneldrebikkje og meget kærlig. Ikke let at dresssere - krævede konkret dressur, men var derefter meget loyal og meget munter og glad. Elskede at løbe efter bolde - jagt instinkt var der. Kære Familie og elske vore børn. Men - sort arbejdskraft pels, har plejet ofte og badede, pelsen var lidt beskidt i dårlig turvær og det var længe og hårdt at børste. Men en god oplevelse at have haft denne hund, der blev syg og døde glad 14-årige...
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: stolte ejer af am.cocker spaniel nej. 2. efter 15 års super hund og bamse, der elskede alle
sikker og rolig når det er nødvendigt og hurtig, når muligheden for at den var til stede, ikke altid opgaven, men, men derefter vi måtte gå den hårde vej til dyrlægen på grund af sin alder. efter en kort pause på én pr måned Vi gik til købet af am. cocker nr. 2. Han var skeptis og og nogle var på det mest. Han er nu 16 måneder - toget spor og lydighed er træbevoksede ture - han er ikke den første mand til at byde velkommen og hilse andre, men viser ingen tegn på nervøsitet eller tegn og være aggressiv som en hund skal have papirer (trim hjerne), så- - kan anbefale denne race til de fleste - smukke.. krævende pels kan blive født tiggete-behov og trim hoved (aktiveret)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har haft 2 om natten. cocker, den ene en kvinde og hun var ikke aggressiv. Men min nuværende chokoladebrun Amri er til tider aggressive, og det er ligesom en person skriver længe nok, at de ikke helt forstår, hvad der skete bagefter - det bliver lissom helt sort.

Uanset om han er verdens mest velsmagende hund, og så længe jeg ejer er klar over, at dette kan ske, så jeg også skal tage konsekevensene dette. For ex så går min hund meget løs og kan reagere på andre hanhunde, men da jeg ved, det er hvad jeg kalder ham ind og tage ham i snor hver gang. Af den måde, som jeg tror, ​​der er for mange hundeejer der mener, at det er vigtigt, at hunden Demokrater kommer til at møde, og derudover giver hunden Demokrater hilse uden at spørge - skabe problemer ved!
06.10.2012

erfaring siger: Ligesom mange andre her jeg også har en ACS. Det er min / familie første hund. Vi havde hende i 10 år siden, da jeg var 10. Jeg har været så begejstrede for dette løb, at jeg absolut skal have en ACS efter den jeg har nu. Men der er nogle ting, du bør vide. Det er, hvad jeg har observeret med min hund / race:
- De er jaloux, skal de være barnet. Således ikke en familie hund (med småbørn). Da vi købte vores havde vi fået lov, hvis jeg havde nogen yngre søskende.
- Er det ikke glad for børn, men ellers meget glad for mennesker.

Men ellers er det efter min mening en fantastisk race. Jeg har aldrig nogensinde oplevet, at hun har været aggressive. Bare bange og forsigtig omkring børn, men så hun bare skjuler. Og ja, det er ligesom Tutta sige, ejeren har meget eller noget at gøre med, hvordan hunden bliver. Dette var vores første hund og vi selv ved, at der var meget vi gjorde galt med dyret i de første år. Men man lærer af sidefejl. Man kan ikke være alt om hunden, selvom du har en. Den leveres med alder og erfaring!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en amerikansk cocker spaniel, og det er helt fantastisk. Anbefale det varmt. Har stået til hvalp klasser med det, og har stimuleret en masse sjov og motion. Den elsker at ramme både andre hunde og nye mennesker, især børn. Passer ører og dryp med øredråber en gang om måneden, og det er ikke plaget af øreinfektioner. Kender en anden cocker, det er også meget godt temperament i. Ejeren har alt at gøre med, hvordan hunden bliver, uanset race.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har haft en ACS tæve, der simpelthen ikke var aggressiv overhovedet. Børnene kunne gøre, hvad de ville med hende uden at kny. Har ramt mange amerikanere både tiper og hunde op i gennem de 10 år vi havde hende, men ikke en aggressiv én. Enig med ham over, at stilll spørgsmål om aktivitet og motion. Vores elskede vandreture og lydighedstræning, og når det var "dårlige" vejr, ville hun hellere ikke udskrive. Det eneste negative, vi oplevede var, at hun var matvrak, spiste alt undtagen rå løg og kinakål. Men det værste var, at hun konstant var plaget af øreinfektioner. Det blev kronisk og så smertefuldt for hende, at vi til sidst måtte aflive hende desværre. Vi savner hende selv..
06.10.2012

syg siger: Jeg må desværre sige, at med min erfaring (oplevet i næsten 9 år!) Er ikke noget ACS aggressiv!

Har ikke engang hund endnu! (Kun 14 år!) Men burde få omkring 1 uge og 5dager! (Har ventet på en særlig kul i 9 måneder!)

Egentlig synes jeg folk skal tænke lidt over, når de siger hund, der passer til første gang ejere!

Alle hunde gør det! Jeg vil endda "first-ejer" flise n puddel, men det er ikke fordi det er "anbefalet" for første gang ejere!

Kunne lige så godt havde en Amstaff I! (Dette er ulovligt i Norge da, undskyld!) Men sagen er, at denne hund ikke "mødes" mine krav!

Det er sværere at håndtere en Grand Danois som en lille chihuahua.... Her er det blot et spørgsmål, der kan indstilles, nemlig....
Har du erfaring?

En uerfaren person kan finde det vanskeligt med en pomerianian, mens en mere erfaren person kan "ikke bestået" sikkert, at den første hund vælge en Pit Bull! Her taler vi om oplevelsen, og selv om jeg ved, at jeg kunne fik en pitbull at ligge ned på kommando! (Uden strøm selvfølgelig!)

En af mine venner købte labrador, fordi hendes fætter havde! far i huset havde ikke engang en hund!, og de var uerfarne (kun havde fancy hund 2mnd!)

Troede, det er en skam, at folk er så dumme!

Det er ikke den pit bull skyld, at folk er bange for det, men man!

Vi mennesker kan være "Terrible" til tider, men heldig hvis vi finder mennesker, der forstår hunde!
06.10.2012

nina siger: Jeg har en amrikaner. det er meget venlig, men har en masse energi. Som en hvalp, de kan hoppe meget, men de skal sættes på plads. min ofte fik anfald, når det var små. minen er en dreng og er roligere nu, at han er kastreret. min hund er meget glad i aportere sin bold. Han aporterer meget, men er avlet til show. Jeg vil ikke bruge ham i showet.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: har haft to ACS har været i regelmæssig kontakt med to ACS.. Mine har ikke vist aggression.. Og Cocker-syndron (Rage Syndrome), ser d nævnt her, er almindelige på engelske cockere, især den røde.. Da dette blev rejst meget i 80 'er. Lige efter Lady og Vagabonden.
Mine hunde, en kvindelig og en mandlig, har været vidunderligt mand min hund gik igennem en dramatisk forandring, da han var ni måneder.. han begyndte at blive
usikre og halsen på fremmede, årvågenhed i huset, brummede ud, men denne havde en naturlig forklaring.. hund var blind for 9 måneder og meget usikre!

Har været lidt tæt med en af ​​mine opdretterne, hvor vi har trænet en masse sosialiering med ACS og det er her, jeg sidder tilbage med de forkerte mennesker.. De er ikke gode nok til at lade hundene løse deres egne problemer.. Scary stuff-tage væk hunde, større hunde løfteren ACS... Helt latterligt hvis du spørger mig.. Jeg har i øjeblikket to hunde, en ACS og engelsk.. Just gammel, 2 år.. De har deres fighter, skal dette være den korrekte selv.. De vil "diskutere", så længe de ikke gør det inde eller på en snor. Det samme gælder, når møde andre hunde.. Vi er tilbøjelige til at lade hundene løs sammen, vi undgå problemer fordi hunden er alene.. Fader / Moder er ikke i bandet, og kan bakke op.. Vi har højst været en tur med 30 hunde løs sammen, alle racer, alle aldre og begge køn uden nogen problemer overhovedet..

Det største problem jeg mener er, at folk erhverver Spaniel (amerikansk og engelsk), fordi de er frygtelig sød og smuk. De bør have en dame g vagabond hund, der bør være på Sofen og se pænt ud.. Måske gå et par korte runder i byen den anden dag.. Jeg tror, ​​at folk glemmer, hvad hund dette er.. Spaniel tilhører gruppe 8 og et Apporterende jagthunde jagthunde. Med andre ord! En brugshund
Det er to meget aktive race, der har brug for en "job". De er nødt til virkelig skærpe lidt ned. Få bruge din næse og arbejde.. Måske rund ring rille (blod / human), lydighed eller agility?
Disse racer har en masse energi og har brug for at komme til at bruge det!

Jeg træner selv spor af blod i sømmene med begge mine, vi starter når sneen går og slutter på elgjagt.. Mit håb er, at mine ACS kan godkendes sporing og tracking mester næste år. Han nyder at komme på arbejde og død efter et minut spor af 600m. Derudover rejser vi rundt i udstillingerne om sommeren og gør d gnske så nyttig (6 Cert og 1ck i én år.ikke været mindre end 3 BHK)
Vi kaster os også med den runde ring, jagt, træning og agility træning, når vi har tid. Vinteren går til lydighedstræning, både konkurrence og hverdag.
Dette i tillæg til en masse socialisering og arbejde har ført til min usikre ACS stadig vågent, men er ikke aggressiv..

Min pointe her er, at ACS ikke er på Jent at være aggressiv. Der bør være en behagelig og menneskelig kærlig hund.. Og ved at sige dette pådrager sig den vrede jeg måske mig en masse.. Men der er ingen forbrydelse.. Måske dem, der har aggressive hunde bør gå tilbage i stamtavlen (for, ja, det er landbrug, der ikke er kendt for at have sprede disposition af hunde), eller måske gå ind i sig selv og tænke.. Vil min hund nok udfordringer til daglig, eller er det bare den lille runde ruundt blok.. Energize hund! Tilføj behandle spor, lad det lede efter godbidder derhjemme. Vær ikke bange for at bruge din spaniel! Måske din lokale klub kurser i den nuværende gren du måske være interesseret i??
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg er vokset op med Golden Retriever, havde Berner Sennen voksenalderen før vi købte ACS familie hund. Det var en fejl! Han udviklede aggression mod andre hunde og fremmede barn. Dyrlægen anbefalede simpelthen drab. Hunden syntes bange og vaktsom.Anbefaler ikke gøre dette til familier med børn i skolealderen børn. Efter tidligere at have taget adskillige lydihetsmerker med de andre racer, men det kunne jeg ikke lære big.. Sad oplevelse.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Min erfaring er begge dele. Har haft en aggressiv og nu, er over-venlig overfor alt og alle. Salute de mennesker, vi møder derude, når han bliver spurgt om det, er altid løs, fint med andre hunde, men vil igen, hvis han bliver angrebet. Blandt jobbet og er den perfekte kollega. Begge hunde havde ejere før mig.
En kæmpefordel hun er for mig, så jeg vil have en venlig at når den tid kommer.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hej Vi har en ACS er to år now.I kan ikke forstå dem, der siger att bade race er aggressiv, har vi 6 børn, og retten kan gøre alt med it.It er så glad, når nogen kommer til us.And når vi går ture, han er venlig mod alle hunde de møder, det er nok noget med træning og socialisering af hunden.kansje alle bør tænke mere over det.
06.10.2012

CAMO siger: Jeg har en sort ACS er lyse sort og er 3 år gammel.er utrolig glad for leg og sjov og ønsker at veremidtpungtet mange ganger.så står hun som højre foran fjernsynet og lave nogle små lyde at blive set, nogle ikke ubrugelig gøen hun.hun kærlighed bade.er underligt, når det kommer til nogle hunde går rigtig godt og legetøj til at have det sjovt sammen med.men nogle knurrer hun til.hun er glade for at besøge og er som regel ikke nok kos.ein meget business formål race.
06.10.2012

CAMO siger: Jeg har haft både mandlige og kvindelige af denne race, og har oplevet både som aggressiv i en tidlig alder. Det er noget, du er nødt til at arbejde med, og jeg endte med at få to hunde, der er absolut smukke udseende. Så jeg er enig med Synne, at dette er en hund, bør du tænke to gange om, før de har den første hund. Der har været en masse arbejde. Så hvis du er klar til det, kun til at køre på :) De er en dejlig race alligevel.
06.10.2012

mor lise siger: det er rigtigt at sige, at det er normalt hanner i bade race, som kan være lidt aggressive? Jeg har mødt 1/1 AKS, men ikke én af dem har opført sig aggressivt..

Min tæve elsker både hunde og mennesker... Når vi er ude på turné for at møde nogen, der ønsker at klappe hende, hun sidder pænt ned til omkostningerne ved di ikke stå længere ;)

Hun har aldrig knurrede eller snapped hverken til nogen, hun er sikker og venlig som dagen er lang: D

Aggressive hunde er ofte usikre hunde, er det meget vigtigt, at de får motion nok til, at de kender ejeren er chefen til at sætte klare grænser, jeg har lært min hund til at sidde og vente, indtil jeg siger "værsegod" Da hun får sin mad, når vi går ud af døren + hun er lydig mod innrop.
Hvis din hund viser aggression at forsøge at snappe for en person, du som ejer eller den person, skubbe væk hunden at have en streng tone (chef) er det vigtigt at være konsekvent.Min hund vil ikke blive i sengen, fordi jeg kan lide er "boss" skulle have det bedste sovested. (dette bruges til at rulle politiets hunde) Jeg har været i overensstemmelse med alle mine hunde aldrig haft adfærdsmæssige problemer.. men det er tusind forskellige meninger om, hvordan man hæve hunde = D
06.10.2012

gani siger: Vi købte vores første hund for tre år siden, en ACS mand. Havde læst en masse akademisk materiale rundt hunderacer, besøgte landmænd og konkluderede, at dette var en race med godt temperament og godt temperament. I dag har vi her en flot, kælen og utrolig lærenem hund, mens vi er hjemme og blandt velkendte folkemusik. Udenfor, han er meget aggressiv over for andre hunde (spec. hanner), usikker på fremmede og kan uden varsel glesfe mod folk (spec hvis de synes bange og usikker). Har været med atferdsterapaut og diagnosticeret "frygt aggression", har vi også fremlagt blodprøver for at præsentere verteinærhøgskole at kartelgger aggressivitet blandt racen. Anbefal til også andre, der har en ACS, der er mere forstyrrende end normalt at gøre det.
Endelig vil jeg sige, at uanset hvor umuligt nu denne race nu lyder som det er også en utrolig hær, Livia, føjelig, familie kærlig, god og stor hund. Ville ikke valgt nogen anden race!
06.10.2012

gani siger: har selv en ACS til verden er smuk, er ikke aggressive eller knurrer, er påstanden hælene aldrig en ACS, der har været urimelige i adfærd, der var en smule overrasket, da jeg læste dette... kender racen, som nogle andre kan have en medfødt "fejl", der giver dem mulighed for at mørklægge i vrede, men når angrebet er overstået de ikke ved, hvad der skete... men det er sjældent..

Jeg anbefaler denne race, mere henngivende og possitive race bør lede længe efter!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: helst på flerst steder og af opdrættere, siges det, at den amerikanske Cocker Spaniel er en livlig og munter hund, det er sandt på mange måder, hunde er smart og rart at arbejde med.
Jeg har endda en amerikansk cocker spaniel og har nogle personlige erfaringer, og at jeg talte med andre ejere af samme race.
Noget der er svært at finde noget på er, at ACS hurtigt kan blive aggressiv, dette gælder selvfølgelig ikke alle, men mange af dem. Det er ikke usædvanligt snapping og knurren her, og mere er meget på vagt over for fremmede, vrede mod andre hunde er normalt.
Vi købte vores ACS som første hund, og det har vist sig at være en fejltagelse. Jeg vil bare formidle til dem, der ønsker at købe en hund for første gang, at de skal være forsigtige med at købe denne race. Hvis du virkelig ønsker en, så jeg tror i hvert fald det ville være klogt at tale med ejerne af denne race først og høre, hvad de siger!
tak :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: helst på flerst steder og af opdrættere, siges det, at den amerikanske Cocker Spaniel er en livlig og munter hund, det er sandt på mange måder, hunde er smart og rart at arbejde med.
Jeg har endda en amerikansk cocker spaniel og har nogle personlige erfaringer, og at jeg talte med andre ejere af samme race.
Noget der er svært at finde noget på er, at ACS hurtigt kan blive aggressiv, dette gælder selvfølgelig ikke alle, men mange af dem. Det er ikke usædvanligt snapping og knurren her, og mere er meget på vagt over for fremmede, vrede mod andre hunde er normalt.
Vi købte vores ACS som første hund, og det har vist sig at være en fejltagelse. Jeg vil bare formidle til dem, der ønsker at købe en hund for første gang, at de skal være forsigtige med at købe denne race. Hvis du virkelig ønsker en, så jeg tror i hvert fald det ville være klogt at tale med ejerne af denne race først og høre, hvad de siger!
tak :)
06.10.2012

kaldenavn siger: Amerikansk cocker spaniel er en race , der kommer fra De Forenede Stater og nedstammer fra engelsk cocker spaniel . Engelsk og amerikansk cocker blev betragtet som den samme race indtil 1930 . I de følgende år, forstærkede de amerikanske variant funktioner via selektiv undersøgelse , og i 1946 fik status som en særskilt race og havde sin egen racestandard af AKC . I dag, den amerikanske står til ydersiden af ​​den engelske på flere måder, herunder ved at være mindre.

Amerikansk Cocker Spaniel er populært i deres hjemland og mange andre steder i verden. Det har stadig noget jagtinstinkt, men er først og fremmest en populær følgesvend hund .

Den amerikanske Cocker Spaniel er den mindste gruppe, med en robust, kompakt krop. Det vil have en endnu temperament uden tegn på svaghed. Udtrykket er intelligent, vågent, blidt og hengivent under de klart markerede øjenbryn buer. Næsepartiet er bredt og næseborene er veludviklede i givet fald en jagthund. Øjnene er runde og store. Farven er mørkebrun (jo mørkere, jo bedre). Ørerne er dråbeformede og lang.

Hunden har tunge udbening og muskuløse lemmer. Knæleddet er moderat vinklede. Poterne er stram, stor, rund og fast. Overlinien skåner let med en stærk ryg. Brystet skal være dybt. Halen bæres i overensstemmelse med ryggen udvidelse eller lidt højere. Når du flytter hale bevægelser livlige.

Selv om Amerikansk Cocker Spaniel er den mindste af fugl hunde, skal den have de typiske bevægelser for denne gruppe. Bevægelserne er koordineret, flydende og ubesværet.

Pelsen er kort og fin på hovedet, men resten af ​​kroppen, håret af middel længde. Ører, bryst, mave og ben er vel behængte, men ikke så meget, at det påvirker udseende og funktion. Den silkeagtig, flad eller let bølget og den struktur, således at det er let pasning. Tilladte farver er helt sorte (herunder sort med tan) farvet fra den dybeste røde til letteste fløde og brun og brun med tan og multi-farvet med to eller flere veldefinerede farver (en farve skal være hvid).
17.04.2012

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Amerikansk cocker spaniel tror også at disse hunderacer var interessant.