American pit bull terrier

American Pit Bull Terrier har et ufortjent ry som en ondskabsfuld og aggressiv på grund af den tåbelige brug som kamphunde.

American pit bull terrier fotos

American pit bull terrierAmerican pit bull terrierAmerican pit bull terrier

Information om American pit bull terrier

American pit bull terrier Nogle amerikanske Pit Bull Terriers er avlet til at være den perfekte kamphund, og er avlet til at være aggressiv overfor andre hunde. Dens karakter er imidlertid ikke at være aggressiv overfor mennesker.

Hvis de bringes i en ansvarlig familie, de er ingen trussel mod andre mennesker eller dyr. En socialiseret Pit Bull kan være modig, loyal, har tillid til det.

Race er forbudt i Danmark, men forbuddet er også på baggrund af frygten for, at medierne har skabt, og ikke på et videnskabeligt grundlag.

Nogle opdrættere racen American Pit Bull Terriers at fremme sine aggressive egenskaber.

American pit bull terrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om American pit bull terrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

hundeener siger: En smuk, loyal, modig og klog hund. Selv havde én for 13 år før han døde sidste år: (Han var min bedste ven...
ABSOLUT IKKE første hund! Det kræver klare grænser og en klar leder. Kan være fysisk aktiv, men kan også slappe af hjemme på sofaen. Som enhver anden race, de har brug mental stimulation. Gå på et kursus, hvis du ikke har haft racen før... Faktisk går til hvalp klasser alligevel. Selv hvis du ikke føler du har brug for det, kan det være en god mulighed for at socialisere din hund, og også lære, at det skal holde fokus på dig selv, hvis der er andre hunde i øjeblikket på. Forbud mod disse hunde er bare vanvittigt... Men hvis det sparer en masse af dem bliver brugt i kamp, ​​så måske er det ikke sådan en dårlig idé. Vil bare keder mig, så folk, der er raske hundeejere er ikke tilladt at have denne store race på grund af alle de stigma...
06.10.2012

danmark siger: Har selv haft en pit bull at jeg desværre var nødt til at aflive pga. blodkræft 4 år gammel, han var virkelig venlig mod mennesker og lydig nok til at socialisere hvalpene hanner.tisper og han spillede fint med. efter han døde, jeg fik mig en Pitt bulldog mix, dette var 7 år.pga Poor imunesystem blev han generet sidste år med bylder. Men en kæmpe sikkert at store hund var han også! Det værste ved hunde er at miste dem!
Uanset om det er mix eller racehund er den, du hæve den. Du kan bruge de fleste af de hunde for det meste selv om nogle racer selvfølgelig egner sig bedre end andre i deres område. Jeg mener Race forbud er anstødeligt for både mennesker og dyr.
06.10.2012

bullshit siger: Racen er ligesom andre hunderacer??

Hvordan kan du sige sådan noget? Det vil sige, at jeg er meget uenig. Der er en grund til, at vi har 350 + + løb, bare fordi de har forskellige karakteristika, forskellige operativsystemer karakteristika og er egnede og avlet til bestemte ting. Jagt, brugshunde, hyrdning, følgesvend hunde, vagthunde osv osv med en masse inden for hver af disse. (Specialties f.eks jagt: vildsvin, elg, cougars, osv osv)
06.10.2012

bull siger: race er ligesom andre hunderacer er: en juridisk race vil være farligt show det ejes af den forkerte person, vil en ulovliog løb være en super dejlig familiehund, så længe det er blevet udvalgt af den rette ejer.. Men i sidste ende, kan man spørge (som opdrættet Anders B)!
06.10.2012

bull siger: Ligesom de fleste terriere godt lide at udfordre hundene. For at sige det kort er hovedsageligt Staff / Amstaff / APBT den samme race. Første opdrættet amerikanerne op højere staffer og Kate den Amerikanske Staffordshire Terrier. (Yankee hund) blev også en udstillingshund og familiehund. ((Anvendes primært udstilling)) og pittbull at bruge hunde. Den type blev derefter avlet videre til de kvaliteter brug for en kamphund. De bruges også i Poitiers og militære og familie hunde. APBT blev aldrig godkendt som en race, men alle tre er meget den samme hund. APBT varrierer en hel del i størrelse, men kan være den største af disse typer. Men mens engelsk Personale er lovlig kan bare avle flere af de typer, at oprette deres egen pittbull hvis du vil. Desuden er det de snesevis af andre kamphunde på markedet, du kan bruge som er værre en APBT.
06.10.2012

zamo siger: APBT er en stor familie hund, men et offer for sin egen omdømme. Et lille barn familie vælger ikke nok dette løb som deres favorit ved det, de hører om det. Men krimminell ville noget skræmmende nok vælge dette og ønsker det at vise, at det er farligt. Men dem jeg har mødt, er meget ligesom en bokser i min øyne.Folkeglade og putte klumper. De er også mindre egnet som vagthund end bokser, som de elsker mennesker. Men hunde kan generelt trænes for det meste ejeren ønsker det skal være.
06.10.2012

anto siger: jeg savnede meget mere alvorlige bemærkninger om, hvordan pitbull er at eje i stedet for "sådan jeg SKAL have" eller "Jeg håber, det bliver snart være lovligt"! Jeg vil gerne vide, hvad jeg forventer af en pitbull, og er det, at jeg er nødt til at kæmpe for det ikke at angribe andre hunde, så det er ikke en hund for mig. At det er venlig og god hjem er en given, men hvordan gør det ud blandt andre hunde sådan?
06.10.2012

anto siger: have en amerikansk bølle. verdens bedste hund, og jeg har en datter på 1 1/2, og de er bedste venner. Så før du begynder og snakke lort, du har ingen anelse om. binde sig til dig sådan, og du har verdens bedste.! ikke en dræbermaskine ;)
06.10.2012

anto siger: Har en tæve på 1 år og 3 måneder.. er den mest fabelagtige familie hund jeg har erfaring med..
Hun er aggressiv på fluer: p ellers mest kærlig og hengiven hund jeg nogensinde er stødt.
Det er sandsynligvis ejerens skyld, hvis sådanne hunde er ustabile eller forstærke den onde i sig selv, at de ikke er født med
06.10.2012

hundemand siger: American Pitbull Terrier i mit liv i fremtiden, er sikker. NKK (Norsk Kennel Club) har drøftet om den amerikanske Pitbull Terrier bør være i stand til at være lov og har i Norge. Loven blev lavet på grund af den helt skøre brug for kamphunde. Egenkapital er en absolut smukke hund slags, der kun det, og en mærkelig maeten og kender nære venner eller familie ejer eller er i problemer.
06.10.2012

kå siger: Jeg her endnu pitbull, og det er en vidunderlig hund! venlig og meget knyttet til familien, herunder mine to unge børn. kunne aldrig planlægger at have en anden race efter at have oplevet, hvor vidunderligt denne hund er. Og for dem, der erhverver pitbull bare nødt til at være god til at socialisere din hund med andre hunde, børn og folk fra sin hvalp. Min hund selv lader andre hunde spise deres mad skål i sit eget hjem, og viser ingen aggressive tendenser. Snarere tværtimod mot.Pitbull er en konstant kapløb med god psyke, hvis det får den rette ejer.
06.10.2012

ketil siger: Jeg her endnu pitbull, og det er en vidunderlig hund! venlig og meget knyttet til familien, herunder mine to unge børn. kunne aldrig planlægger at have en anden race efter at have oplevet, hvor vidunderligt denne hund er. Og for dem, der erhverver pitbull bare nødt til at være god til at socialisere din hund med andre hunde, børn og folk fra sin hvalp. Min hund selv lader andre hunde spise deres mad skål i sit eget hjem, og viser ingen aggressive tendenser. Snarere tværtimod mot.Pitbull er en konstant kapløb med god psyke, hvis det får den rette ejer.
06.10.2012

amund siger: det er ikke hundens skyld, at det er aggressiv, det er de grimme dem, men det er derfor, at racen er forbudt i Norge.
Så jeg synes det er færdigt ur, folk dømme dem for det. Jeg faktisk virkelig ønsker en pit bull terrier... Jeg fandt, at dette er en utrolig dejlig race som der er ingen smerter i.
der er dårlige ejere, der er skyld i dette, at de er ulovlige.
meget ked af det! for selv om de er nogle store muskel hoveder, at have en kæbe muskel, der er fra panden ned. Dette er faktisk en meget nice familie hund, der elsker børn og alle levende ting.
til pitbull / Amstaff, der ikke er de simpelthen dårligt socialiseret og opvokset!
De fleste mennesker, der har angrebet nogen har sikkert lært at gøre dette. Hvis skyld er det? Owner!
Men vi håber at de en dag bliver lovligt, at landmændene bliver mere serriøse, at ikke sælge hvalpe til nogen bare for pengene.

Amstaff / Pit er en hunderace, der er værd at kæmpe for. det er snarere syg til at sidde at læse og har en stærk følelse, men kunne øve noget for og hjælpe, når det er ulovligt.. vi betragter 100vis af pit tyre og staffordshire, der arbejder på begge sider (af familier / personer, der bekymrer sig) og youtube.. for og ikke taler om Animal Planet viser maaange hunde, der ikke er aggressive, men så venlige at ville have troet, det var en napolitansk mastiff og en daav støvern di havde reddet. og dette er så bare en hund slikke dig fra din arm / ansigt og kommer og sætter bolden / bugsering i fængsel, når det er tid til at ske. og så vidunderligt med børn, at der ikke er nogen tvivl i Hvorfor det kaldes The Nanny Dog. alt i alt.. Der er en masse crap om denne hund racen og alt lignende. men det fremgår også, at meget godt.. men ser ud som den dumme nord, der styrer vores land er uvidende, og har kun en enkelt faktum om disse hunde.. og beskrev "farlige" slutte sig til Facebook-grupper og vise, at du er med til at redde racen! Vi vil aldrig give op på verdens bedste hund!
06.10.2012

amund siger: Jeg er så utrolig dumt at skrive "søgte familiehund ikke dræbe hund" og "mordvåben skal skære ¨" Det siger bare hvor uvidende du er til dine hunde og racer! Jeg hader Rottweilere og schæfere men er ikke at skrive på den måde for at... Folk er forskellige og vil have forskellige racer.. Du skal begynde at respektere andre!
06.10.2012

amund siger: synes det er forkert at forbyde denne race, de er sikre fra andre dyr og børn, hvis de har den rette ejer / ejere. er ejere der er noget galt med. hvem normal ejer af en hund, vil det skade hans bedste kammerat til at sende den ind i et spil. Hvis man ser på de bid statistikken, så denne race er langt nede på stigen. Faktisk er en af ​​dem på toppen inkluderet for at være en sikker familiehund. når jeg ikke hvorfår denne race er ulovlig. ja det er galt med hundekampe, men så på grund af denne race er ulovlig, få ødelægge det for mange.
06.10.2012

oguu siger: Endelig er der nogle normale mennesker er soo mange medier er bange for, at det er en synd at lytte til nogle individer, men det er da manden bruger vg at se & høre, at leksikon :) hehe.. yeah bølle race konge.er ejerskab af engelsk personale til at forbedre løb finder man ik efter min mening,
06.10.2012

killa siger: bør være i stalden og leg i Norge.... very nice hunde, der i dag benyttes i vid udstrækning til hundekampe,
kan også være en ustabil race, men dette kan have mig, hvordan det bliver undervist
06.10.2012

ads siger: Endelig nogle ambulante og normal mennesker :) Det er en vidunderlig hund :) Kind og meget loyale hunde. Få dem tilbage til Norge NÅÅÅÅÅ
06.10.2012

terry siger: søgt at pitbull og staffordshire juridisk igen. Ville gerne have et amerikansk bølle, og det er rigdom ikke muligt før de andre er lovligt. Ked af at nægte at eje sådanne fantastiske løb. Har en stab og endda foretrækker bull hunde før noget andet.
06.10.2012

terry siger: de synes american bølle ser helt konge ud. du har en kort kompakt muskel klump der har en masse sjæl.
thats sjæl tiltalende hund. kan ikke tro, at Norge vil forbyde disse hunde, når der er så meget andre trusler, som gør hundene som de er.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg er enig, det er en vidunderlig familie hund! Det har også mange andre anvendelser, herunder politiets hunde, rednings-, narkotika hund og terapi hund mm.

Heldigvis er der håb om, at det kan være lovligt i Norge igen, da Nederlandene og Italien for nylig har hævet sit forbud mod racen. Det ser også ud til, at den britiske vil hæve forbuddet, og derefter krydse fingre for, at Norge er det næste land på listen!

Efter personligt oplevet, hvor dejligt race APBT er, er der ingen anden race ville jeg hellere have.

Det kan se temmelig skræmmende i hovedbilledet på denne side, men billede nr. 2 i biblioteket er faktisk mere racetypisk APBT.

Fra race beskrivelse på UKC:
"Denne race kombinerer styrke og atletiske med ynde og smidighed og må ikke optræde voluminøse eller muskel-bundet eller finlemmet og Rangy."

Nogle opdrættere har desværre avlet mindre og mere muskuløse individer af APBT da de nu forsøger at få registreret som en race "American Bully", fordi det adskiller sig så meget fra den oprindelige APBT. Den mest ekstreme udseende mere som en flodhest end en hund :/ http://www.abkcdogs.org/
06.10.2012

pia siger: Amerikansk Pit Bull Terrier er en hunderace, der har brug for en aktiv og klar leder. Det kan være beskyttende af medlemmer af familien, men den type er normalt meget menneskelig kærlighed. Racen anses for at være dominerende over for andre dyr, især hunde af samme køn . Det kan have "kort lunte", som faktisk stammer fra en svag eller utydelig kropssprog . Dette kan medføre de uerfarne hundeførere ikke kan se de signaler, din hund giver, for eksempel til andre hunde, og resultere i unødvendige kampe og farlige situationer.

Amerikansk Pit Bull Terrier er en mellemstor glat hår Bull Terrier blev oprindeligt avlet som en kamphund , og gårdhund i USA , hvor type er en populær familiehund og vagthund . Racen kaldes også pit bull, men denne betegnelse refererer grundlæggende til den større gruppe af pit tyre . American Pit Bull terrier er forbudt i flere lande, herunder Norge og Danmark . Forbuddet er dog kontroversiel.

American Pit Bull terrier opstod i USA i 1800-tallet , hvor racen har en fælles (identisk) med copyright Amerikansk Staffordshire Terrier (Amstaff). Begge er formentlig en efterkommer af Old English Bulldog , Staffordshire Bull Terrier og lignende racer og blandinger. [3]

Amerikansk Pit Bull Terrier har ingen status som en selvstændig race i den store stambokregisterene , med undtagelse af United Kennel Club (UKC). UKC anerkendte amerikanske Pit Bull Terrier alle i 1898 . Amstaff betragtes som en variant af denne race i dette register, mens det omvendte af American Kennel Club (AKC). Antagelsen er, at hunden i form af den er optaget som en AKC amstaff på (så det kan meget vel blive registreret som en amerikansk pit bull på UKC). Om hunden, først dog registreret hos UKC som en amerikansk pit bull terrier ikke er accepteret som en amstaff med AKC. Federation Cynologique Internationale (FCI) og The Kennel Club (KC) ikke anerkender den amerikanske Pit Bull som en race, men Amstaff. Ligheden af ​​dette er så stor, at det er umuligt at skelne mellem dem, der har forvoldt amstaff blev forbudt i Norge, blandt andre.
17.04.2012

Nicki Aka cane protection siger: Jeg har selv haft racen, og jeg er 100 % på det er ejeren og ikke racen der er noget galt med, for selv den mest aggressive kan blive verdens bedste hund for både familien og den selv.

Dyrene skal behandles med respekt og den skal behandle dig med respekt

Jeg studerer adfærden hos hunde meget, og har fundet frem til mange nyttige oplysninger i forhold til hunden og ejerens mentalitet.

Denne race er blevet oplyst på helt forkerte og dårlige måder da mange af dem der har anskaffet sig et eksemplar af racen ikke har kunnet tage sig ordenligt af den og give den det hvert enkelt individ har behov for, for ligesom med mennesker er hunde også forskelligt indlagt, om det er den samme race eller ej.

Med venligst Hilsen Nicki Sloth Larsen
23.09.2010

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om American pit bull terrier tror også at disse hunderacer var interessant.