Alaskan malamute

Alaskan Malamute er en stærk pull-hund, der har sine rødder fra inuit i Alaska. Udholdenhed og styrke er varemærket for disse hunde. - Men hurtig kørsel af de andre hunderacer, der passer bedre.

Alaskan malamute fotos

Alaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamuteAlaskan malamute

Information om Alaskan malamute

Alaskan malamute Temperament og opførsel af Alaskan Malamute: Alaskan Malamute er meget specifikke, og har brug for en klar leder. Det skal også have en masse motion, der skal kontrolleres, ellers løber tør for opgørelse og dyr i den umiddelbare nærhed.

Rasen skal dresseres tidligt. Alaskan Malamute er en rolig hund race, trods størrelsen, men det er stadig meget energisk når det er nødvendigt, og selv om det er usædvanlig modig i forhold til mange andre spidshund løb, så det er næsten aldrig aggressiv overfor mennesker. Over de andre hunde er meget dominerende hund, og katte og mindre husdyr må ikke føle sig sikker i sin nærhed - dette kan naturligvis dresseres, men hundene har stærke drifter.

Dette er en hund for dem med et stort udendørs arealer, og som er glad for at bruge naturen. Det kan godt sove udenfor hele året rundt, uanset vejret, men det bedste i koldere klimaer.

Rækkevidde Alaskan Malamute hunde: Alaskan Malamute er primært en slæde-hund og hund pakker. For de aktive, der kan lide natur og masser af motion / træning og lange gåture er også en god familiehund. Det er et job, du kan - og bør - sat i arbejde.

Alaskan Malamute se: Malamuten er en muskuløs og kompakt race af hunde, og man får indtryk af, at dette er en hunderace med store kræfter. Det er ikke holdbar i forhold til de mindre Siberian Husky, men er meget stærkere, og er i stand til at trække mere end nogen anden hund race. Hale i let bue på ryggen, og kan også skiller sig ud, når det kører. Hår på malamuten bør være tætte og grove, men ikke for længe, eller blød.

Alaskan Malamute Historie: Alaskan Malamute er en hunderace, der blev avlet af inuit i Alaska. Det har været brugt som jagthund og slæde-hund, og til en vis udstrækning, eventuelt som en vagthund - men sidstnævnte er ikke en vigtig del af Alaskan Malamute.

I den seneste tid har det været anvendt som ren slædehund over hele verden i områder, hvor klimaet tillader det. Malamuten blev oprindeligt udgivet omkring blandt inuit ejere, men i dag, mange Malamute ejere bekræfte, at der ikke er meget smart at lade den løbe frit på alle områder, medmindre det er veluddannet og vant til det.

Alaskan malamute kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Alaskan malamute. Skriv en kommentar om hunderacen.

kalle siger: Ring til dyrebeskyttelse, eller første brønd bør give en advarsel til ejeren om, hvad du tror. Er hun rævva du kan rapportere det ud corse, men den nuværende dyr er lige så slemt som to måneder gammel mælk, der er blevet efterladt i romtempratur!
06.10.2012

nabo siger: Hej. Berørt nabo køber en malamute. Denne hvalp er 8 uger gammel, og havde det for en uge.. MAX Det er nu allerede i et pissed hundeburd, ca størrelse, 2 meter bred og 13 meter tilføjet. Det står som en gendigent hundehus placeret derinde.. Oven i købet er det substrat dækket med groft grus! Det har været der nu 1 time.. Hvad er det? Hvalpen er en hanhund, stående skorstene og gøre i et sæt, og så den dumme ejer af en skattet ring står inde og snakke gennem stuen vinduet af denne lille hvalp, Wonder hvis dette vil hjælpe att... Undskyld mig, men hvor dumt er det at være ann? Eller uansvarlig... Er der nogen grund til at underrette dyreværnet??! Hvad med tillid struktur og socialisering af denne race.. Er det ikke meningen att hvalp vil få et forhold med ejeren først og fremmest, og ikke smide den ud i en gal hundebur efter 3 dage? Åh, når jorden er blevet fortalt igen årsag til dette er at vænne hunden kennel... Hej! hvor dumme er disse mennesker? Der er nogle dovne landmænd, der ikke engang formår at pløje sin jord selv.. Ud over dette,... et af de nærmeste dage beagel i samme hundebur Dette kan være interesangt.. Er der nogen der kan hjælpe mig derude? Når jeg har en shæfer tæve dig selv, og vide, hvad både socialisering og aktivitet mønster er.. Og ikke mindst, dette med ture osv... Jeg er ligefrem bekymret og få ligefrem smertefuldt at se den lille 8 uger hvalp nogensinde tæt på en pokkers hundebur, mens stående skorstene. Og det lyder ligefrem som om det bliver slået! Du bedes svare... for dette vil jeg gøre noget!
06.10.2012

am siger: Har fået os en Alaskan Malamute eller rulle. Den norske elg hund. Den venligste hanhund, der er. Det er 16 uger nu og elsker our børn. Meget nysgerrig andre hunde uden problemer ingen kamp even. Så vigtigt er social med disse hunde.
Den kan lide at hike, som vi gør hver dag i terrænet og let rock. men kæmper lidt med det bare er ligeglad gård, som er der, hvor den lever mest tid. Nogen kan hjælpe med dette eventuelle forslag. Kosen det vil tage det et andet sted??
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har et stort voksen AM (8 år 56 kg) Han elsker børn og mennesker, min nevø to år, han forlader ørerne, når hunden er afslappende Faktisk ligner han nyder det.!
Men han (hunden) har altid haft en vildt jagtinstinkt. Og alt undtagen hesten er et bytte. Overbevist om, at han havde dræbt får han havde fået fat i det.

Han sluttede kampen med store hunde (som Leonberger), det er meget dramatisk, når to hunde på 55/60 kg sammenstød. Imidlertid har det vist sig, at der er meget lyd og lidt "vold"
Men jeg vil ikke holde mine fingre ned, vil de finde ud af det selv. Det handler bare om hiarki.

Bestemt ikke en nybegynder hund. Men et fantastisk dyr og den bedste familie kæledyr for folk med stor terrasse og masser af muligheder for motion!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vores nabo købte en Alaskan malamute / husky mix hvalp. Vi lever i et højhus, og jeg har en lille hund. Jeg er temmelig nervøs, når det kommer til både husky og Alaskan Malamute, fordi min hund er blevet overfaldet af en husky før, og Alaskan Malamute brød ind i kanin bur og spiste min kanin da jeg var gammel 13 år.
Min partner voksede op med slædehunde omkring ham, og han mener, at disse unge mennesker har taget op over hovedet.

Vi er ret usikre, at de to unge mænd, der tidligere kun havde små hunde, til at håndtere det at styre en så stærk, aktiv og stædig hund, når det bliver større. Jeg tror bare, at de ikke ved, hvad de går til. De er ikke nogen aktive skiløbere / joggere enten.
Så jeg bare nødt til at spørge dig, hvordan tror du det går med en AM i en lille lejlighed? Og hvis de ikke kan klare det, skal jeg have med mig, når jeg går samlevende tur med den lille min hund? betragtning af, at han rent faktisk kan komme på deres hund, hvis den angriber vores hund? (Det var takket være ham, at min hund lever efter angrebet på husky, fordi han var hurtig til at sparke den væk, på trods af dette havde toypuddelen min store skader)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Der skal tages hensyn til, at nogle af disse hanner og hunner komme som alpha. Og de vil have en særlig stærk behov og markere det.
Det siger sig selv, at det er en hund, der er ulven hvornår. om Grønland hund, der er tættere på. Mange racer er blandet... videregive. Nogle af disse hunde kan have en lettere liv ved kastration.. desværre. Det er ikke altid ejeren kan hjælpe det.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hej, vi overvejer at købe os en Alaskan Malamute, vi ikke har til hensigt at bruge det i løbet, men han kommer til at være en masse derude på tour. Jeg spekulerer på, men hvis nogen har en idé om, hvor stor hund hans gård ud bør være? Er der nogle gode hjemmesider, der beskæftiger sig med dette, måske du har dine egne erfaringer?
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi sikrede en mamalute i ca. 3 uger siden. Han er næsten 11 måneder gammel og vejer 45 kg. Så han er en stor flot dreng. Synes han er utroligt roligt, og han har ikke vist nogen aggression mod andre hunde endnu, alligevel. Han har spillet med gravhunden til min søster, og der var denne gravhund der nødt til at være chefen. Men det kunne være, at han er ved at ændre en smule på dette, når han bliver ældre. I den korte tid vi har haft ham, at han har knyttet sig meget til os, og vi har naturligvis været "besætning" hans. Selvfølgelig kan han være vanskelig, fordi han er inde på trods af alder, men så er det bare at være sikker på, at han forstår, hvem der er boss. Men han forsøger igen og igen :) Vi har to katte, som han er meget nysgerrig. Men han bare slikke på dem, når de hilser på hinanden, jeg tror, ​​at det vil gå godt. Katte er en smule reserveret, da han er så stor, men de bliver mere og mere støjsvage, når han er inde med dem. Men hvis de tager en tur på gulvet og gå ud at spise eller noget, han er lige der. Og da han er så stor, er kattene lidt bange, så han har fået en rap på snuden. :)
Tidligere ejer af hunden har ikke haft ham på nogen hvalpeklasse, men han bør bruges til den anden mala møtrik og mindre hunde før. Men vi skal holde ham på banen, så både vi og hunden lærer. Han er utrolig stærk, og jeg kan ikke holde ham tilbage, hvis han har besluttet, at han skulle tjekke ud af noget, når vi er på tur. Så prisen vil blive.
Hendes husbond og jeg er begge vant til de hunde før, men vi har ikke haft en malamute.
Hunden er meget glad for andre mennesker, og at hilse på alle han møder ethen vi er ude på tur eller hvis vi har en besøgende.

Ideen her var egentlig ikke bare at skrive et kort indlæg, men der var nogle linjer.
Naturligvis Malamutes forskellige, som vi mennesker er, så det virker ude af træning for nogle ikke nødvendigvis arbejde for andre. Men hvis nogen har nogen tips om hvordan man kan stimulere hunden, når vi går ture, så han ikke er så interesseret i alt omkring ham, at han ikke lytter til os, og jeg vil acceptere nogen tips med taknemmelighed :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har fået mig en Alaskan Malamute, som er en aktiv hund, der vokser og vokser hver dag!

Har været heldig nok til at få en hvalp med stor personlighed og er en rigtig tænker.

Jeg har indgivet min hvalp for mange ældre mandlige og hobikkjer. Det har været godt hver gang, selvfølgelig nogle gange tager længere tid end andre. Nu er han bekymrer sig heller ikke katten med sin ven eller nabo katte..

Dette skal følge op på sagen "Catkiller" ville få på min egen nogensinde.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: hej. vi er et par af 21 og 22 år. og planlægge og erhverve en Alaskan Malamute. Min partner voksede op med en gylden. Jeg voksede op med en rotwailer. vi er begge stædige og gennemføre, hvad vi har besluttet. Jeg hører en masse negativt om denne race, som FKS-intolerante andre hunde røre mod børn. Naaboen vores har to alskan malamute, og han kan kun gå ud med hende om natten. Og skal mundkurv på di! Er det en hund race for os? er første gang, vi får en speciel hund. Vi går lange ture, og min partner kører en masse og siger en masse på ski. Men jeg kan indrømme, at jeg er en smule nervøs og usikker efter alt jeg har hørt om din.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Løsningen, tror jeg, er at aldrig lade børn være alene med hunden.

Hvad jeg ledes på er, hvorfor lade dine børn alene med en malamute? Børn under en vis alder og størrelse, bør aldrig være alene med hunde, der er store nok til at gøre stor legemsbeskadigelse, uanset race eller temperament. "Child" er en 13-årig på 50 kilo, der har godt team af hunde, selvfølgelig, er dette en vurdering spørgsmål - men det er en kort statur 8-årig, der tydeligvis frygt for at være alene med hunden, måske ikke sådan en god idé. Altid en vurdering spørgsmålstegn ved dette, men generelt vil jeg sige, at børn og hunde alene er sjældent en god idé - mange tragedier har fundet sted i netop sådanne sammenhænge, ​​Malamute er en af ​​de racer, der rent faktisk er involveret i en række af sådanne episoder, selv om Racen er ikke den mest fremtrædende (dette er ikke et spørgsmål om race, men ejerens opdragelse og holde hunde).

Nu ved jeg ikke hvordan gamle og store dine børn er, men du siger det, de er bange, og det er ikke den bedste reaktion er at vise en hund, især ikke en malamute.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har en malamute mand på 14 uger. Han er den mest dejlige, rolige og eftergivende med os. Men når det kommer til børn som knurrer og bider ham, han kaster op efter dem, de er mere bange. Han tør ikke gøre det, når jeg er tæt på, men så snart de er alene, så dette sker. De har aldrig gjort noget dårligt for ham, men de er lidt skræmt af disse "angreb". Jeg har haft malamute fortid og aldrig været ude af dette problem.

Jeg ved ikke helt hvordan man kan løse dette og forsøge her, måske nogen har nogle gode tips til mig, at vi kan arbejde på?
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hvad gjorde du da du socialiseret hund Hansi? Jeg planlægger at købe mine Malamute, men har brug for tips til at socialisere, før jeg køber min hund. mormor'n mine havde en østlig Siberian Laika vi socialiseret da hun var hvalp, men det fungerede ikke så godt, så nogle enkle tips havde været okay. Hunden var den senere, men det tog lang tid, og meget uforskammet, hun var ikke med andre hunde.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Det makes ont i mig Jag laesa Vad ni skrivning jag Menara that alla hundægare bør Gora en test inden for det regerende won Kopa en hund. Att æra mandlige hunde ary ary agrisiv cifrene et for that inte hund fik Leka med andre hunde som en hvalp. Træffat andre hunde og og fik klar besked om ær fel om kramper other hundar.Jag forstå inte alls Varför ni har hund.... Var så snæll and Tænk ved senest ni til Køb hund. Gå ind og og se på Søg. com eller andre annoncører how mpnga ære inte sæljer sin hund i tide brisst eller inte att klar til at have en hund?? Det GOR mig så vred LED'er and førbanad. Mine Tik ælskar andre hunde og og legetøj i timmesvis med alla hunde. Hon ar dum snæll, skat tænke alla hunde ær snæll men tyværr så ær dom interesse der.
jag ger én rådgivning till alla gå på hund kursus inden och efter du kopter hund, så du forstår igen den ære at igen have et barn. Dom gør ortoligt much Træning. Varan hund kommer med sin elgbenet indtil os, skat vild igen vi skal hal i nærheden af ​​Hon gnagger på det.... Men vi lærte hende tæt she var lille. Jag Saetta borders and ger Klara besked om Vad at ære rætt eller i fællesskab. Polar hunde ære bæsta der eksisterer.....
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hej, Jeg er en mand på 24 der lige har flyttet til Finnmark og troede, at jeg ville gå til køb af en Alaskan Malamute. De ligner nogle store hunde. Mit spørgsmål er, at der er mange, der siger, at dette ikke er en hund for "couch potato" Jeg kan ikke være den mest aktive person, men hvor ofte vil du sige, at man skal gå med en hund som denne. Jeg kan forestille mig, at der vil være omkring 2 ture om ugen. Måske ikke altid så meget lange ture, men vi værtfal komme ud på turné. Er det for lidt eller lige højre. Har allerede haft en border collie.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Skal få mig en miniature hund og er meget usikkert, om den nabo malamute i 5 måneder. vil "opføre sig" godt på dette, når vi kun har en lav hæk i mellem os! Nogle mener, det vil have stærke instinkter og angribe den lille af omkring 2 kilo-Hjælp!Malamutes brug for klare grænser. De har brug for nogle gentagelser, uanset om de har lært en ting, det er vigtigt og fortsætte med at gøre med jævne mellemrum. Socialisering bør ske gennem hele sit liv.. Med alle dyr,. Ikke kun hunde Det skal også en hel del mere aktivitet end f.eks. en golden retriever. Den skal anvendes. (Ikke at golden ikke har brug for det, der er). Jo mere det har at bruge hans hoved og krop, jo mere glad hund du får.. Desuden er det nemmere at arbejde med, hvis det ikke havde energi langt over ørerne!

Hvis dette er gjort det er en genial familiehund. Uanset hvad andre kan sige. Det er kælen og utrolig sikker. Min malamute hund er utrolig knyttet til mig, og har været der lige siden han var lille. Mens han elsker alle mennesker, børn som voksne. Jeg har aldrig set ham været genstand for heftig mod en anden hund nogensinde. Han ligger fladt hvis det er nødvendigt, at råbe tilbage, hvis det er, hvad det tager. Han er på rolig, men hård eyecandy. Bør indrømme, at puberteten var hans djævelske trættende. Oh du ikke får kontrol over hunden, indtil han er 2 år, tingene bliver tricky. Forestil dig 50 kg hund, der gør, at det vil: p
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg kæmper som en PM, har en engelsk til fra før (som jeg også Vedig tilfreds med), men nu vil jeg mine ord til én ledsager. Jeg forestiller mig, at energi-niveauer af disse to racer kan være OK sammen, men hvordan tror du disse to vil matche ellers? Kan jeg have de samme hundekenneler i løsningen af ​​dagen? Muligvis løbe løs sammen ud på turen. Setter mine er fuld af energi, ungdyr og sagtmodig som et lam.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har nu en malamute der er næsten 5 måneder,,, jeg har sosilasert det mod alle racer og hunde fra store og små, det ligger fladt for legetøj pomereinenen og lader Make Up hunde spille bid uden att han bekymrer men jeg er nødt til at op vores bror besøgte te, jeg har, og det var mere aggressiv, så det er helt sikkert vores leder af flokken,,,, du elsker hunde! det kører meget godt, min lille bror har en kat selv, i starten var der nogle lyd, katten var bange, men di er gode venner nu, men vær opmærksom på, fordi katte er dyrere end hunder.springer kat, så det er mere som et spil for hunden :) Jeg er en stolt ejer af min Malamute og er meget glad for mig, at jeg valgte ham og ingen andre racer
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: ofte hund aggressiv og har jaktinstingtet intakt, dvs de er ikke bare jagter muligvis ændre sig, men også fælder og dræber.. når det es sagde de er venlig mod mennesker og dyr, de er fortrolige med, er vokset op med. jaktinnstingt og disposition selvfølgelig variere alt efter de linjer, der kommer fra hunden, og socialisering. Størrelsen betyder, at jeg ikke anbefaler disse familiehunde.. en malamute vil aldrig være i stand til at gå børnene, og min kone kan ikke holde min største mandlige hvis han har besluttet noget som helst.

Alaska Malamute er en hund, der har brug for et klart hoved og en masse aktivitet. Jeg har selv 3 store hunde og en tæve. Det er vanvittigt, at de ikke kan anbefales som en familiehund. Jeg er en lille kvinde på 50 kg og kan fint styre alle fire på turen uanset hvad der sker rundt. Begge mine børn nice gåtur med hundene. Så længe de er uddannet ordentligt og familie gør det klart, hvem der er på toppen af ​​"fødekæden" er ikke noget problem. Men der er ingen nyebegynner hund, Mon ansaffer en AM man skal vide, hvad man gør.

hvad er det for noget med, som ikke er en novice hund? Fra hvad jeg forstår, også de fleste mennesker, der siger det, fik malamute som første gang hund. Det er i høj grad op til ejeren. Hvis du har haft en gylden, før du vælger Malamute, betyder IKKE, at du er mere forberedt til en malamute. Malamute har meget jaktinnstinkt og hannerne er ofte aggressive overfor andre hanner, så det er bare.. men de fleste kan blive trænet og mindst svækket. Det er for det meste op til ejeren! Desuden er der mange andre hunde, der også er aggressive over for andre hunde, men det er ikke så blæst op, fordi der ofte er en lille hund. Problemet med Malamutes denne sag er, at de er nogle alvorligt stærke hunde.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: hey jeg har en Älskar HUSKY ikke malamute. Han kaldte rex og 1 1/2 år. Han er også den blanding af pointer, men lignende kun i alaska husky.
Han er ca. 60-70cm høj.
han løber frit i vores have og elsker at lege med min anden hund sandy (Dach / run) han er ikke noget aggressiv, han elsker katte og hunde. fra den første dag så han en kat, han var bedste venner med den.
Han kan ikke lide at kæmpe med andre hunde overhovedet. Han elsker børn. han er lidt for stor Jeg tror, ​​han har meget store poter. Han bider ikke. kun han tager æbler fra vores æbletræ =)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Det første, jeg vil sige til Alaskan Malamute, er, at de er ekstremt forbindtligt og venlige dyr at tilpasse sig det miljø, de lever i, hvilken grad!
Vi har en hund på 7 år, som vi fik i hus, da han var 10 uger gammel. Han har været bortsjemt og hærgede af ungarerne siden dag ét, og har aldrig kendt for aggression mod eventuelle kyllinger eller voksne, der har plyndret med ham.
Watch Instinct ejer han ikke gjorde det, og loggrar bare glad for at folk, der kommer til at besøge. I en stor bekræftelser med 40 personer i huset, gik han og lagde sig i midten af ​​gulvet med kage bord, for at få mest mulig hygge. Motion har han ikke fået nok, men han elsker liv indendørs, og ligge en masse i haven i bandet (bugger off, hvis han får chancen)
Da hunden ikke har været meget fået ud på turné eller havde stiftet bekendtskab med, hvordan han skal opføre sig med andre hunde, han er meget aggressiv, hvis han rammer på andre store hanhunde. Hunnerne er altid godt med.
Hunden er meget klog, lærer let og elsker at lære. men han er ikke god til at gå i bandet, fordi så øvetek nosey domæne.
Han er en vidunderlig hund, og jeg ville aldrig drømme om en anden race end det!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Min Alaskian er en stor han (ca. 50 kg), og er på ingen aggressive. Har en kat, da han går meget godt med. Desuden har jeg set, at han har fået følgeskab af andre herreløse hunde, når han er blevet bundet (m sikkerhed reb / ​​wire) ud i haven, og resultatet af dette har været sjovt! Også når der blev en mandlig skjæfer besøger.. En skjæfer mand bundet foran hans hus havde vel reageret lidt anderledes...
Den eneste gang, vi oplevede noget negativt var, da nogle idioter i nabolaget fik sit store Amstaff angreb ham! Vores hund blev bidt i hovedet og i begge ben, men bed ikke tilbage - bare boxed den anden hund væk. Halskæde brød ind episode efter episode, og jeg tog ham ved at holde ham i nakken huden. Han er virkelig ikke aggressiv overhovedet. Han ved, han er stor og stærk, så han er nok ikke så bange og bange for, at det gør noget.
En ulige funktion er, at han har "bestået os på Moose" 3 gange, medmindre jeg har været i stand til at læse kropssprog, at han havde fat i noget. Han har tydeligvis lugtede elk for miles, men har "pokerfjæs". Virkelig skræmmende, jeg er lort bange elge, selv om hunden synes det er sjovt. (Og ja, det er en quirky sans for humor. Jeg er overbevist om, at han gør dette for at drille mig). Dejlig hund racen med intelligens og humor. Dejlige blanding af Regainer og kæle gris
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en AM mand på 46 kg!
De har forskellige personlige enheder som alle andre dyr Us ink.noen hidsig nogle ikke.
Problemet er igen, når gjellder en 40-60 kg højlydt muskel bundt så er konsekvenserne lidt værre end en 1 kg chihuahua!
De fleste mennesker bliver hurtigt skræmt af en hund, og det skal respekteres!
Mine er lidt som et lam, men jeg ville ikke være mandlige end ell. en små dyr vist mandlige kæmper sig fri.
Har sikkerhedslinen desuden indtil snor.
Har ikke noget imod de små dyr havde dvergdax og kaniner. :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Troede Grønland hund var den, der var tættest på ulven. Temmelig sikker på det er den genetiske nærmest stående. Forskerne har store vanskeligheder at skelne mellem knogler fra Grønland hund og ulv, fordi de er så ens i knoglerne. Alaskan Malamute ser mere ulv pels måske, men det er nyt for mig, hvis det er tættere genetisk end Grønland hund. Sombody oplyse mig..
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Troede Grønland hund var den, der var tættest på ulven. Temmelig sikker på det er den genetiske nærmest stående. Forskerne har store vanskeligheder at skelne mellem knogler fra Grønland hund og ulv, fordi de er så ens i knoglerne. Alaskan Malamute ser mere ulv pels måske, men det er nyt for mig, hvis det er tættere genetisk end Grønland hund. Sombody oplyse mig..
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har en Alaskan Malamute. Han er smukke, rolige og tilpasningsdygtig. Modstår alle. Men der er et problem, at jeg ikke anbefale Alaskan Malamute familiehund. Han er aggressive overfor hunde og små hunde. Det er mildt et helvede at gå. Kurset vender tilbage på mig selv som ejer, når jeg siger, at hunden er aggressiv. Hund eksperter er altid meget overbevist om, at alle hunde, uanset race bør være venlig mod alle. At aggressive hunde er en afspejling af dårlig socialisering. Well. Vi kender flere af Malamutes har det samme problem. Vi kunne gå med vores hund løs, og han hilste alle indtil han var to og "mand". Stødt på mange beundrende blikke, og det er fint med en hund, der ikke ødelægger dit hjem og ikke hoppe rundt, men jeg vil anbefale folk at få en hund, der har avlet væk angreb instinkt. Malamute er tættest på ulve, og det er påfaldende.
06.10.2012

ingdis siger: Alaskan Malamute ( FCI # 243) er en stor og kraftfuld slædehund med rødder, der bruger hunden blandt inuittstammen mahlemiutene i Alaska . Det er blevet kaldt "snøtoget fra nord", fordi den er så stærk og vedholdende, at det kunne bruges som en slædehund næsten uanset vejret. FCI har placeret det som et nordisk slædehund løb fra punkt hunde .

Alaskan Malamute var sandsynligvis avlet som en alsidig brugshund for mahlemiutene, en inuitfolk i Alaska. Sandsynligvis det oprindeligt blev primært jagthund på rensdyrene og trække hunden sekundært til pakke hunde og vagt hunde . Senere er det blevet mest brugt som ren slædehund. Når kapløb er meget usikker, men det er nok århundreder gamle. I 1500-tallet , blev det gjort noter om denne inuitfolket og deres hunde, så vi ved, at type skal have eksisteret før dette tidspunkt. Da disse hunde er beskrevet flere gange af ekspeditioner, der har været i området. Det er også skønnes, at det er meget oprindelige type af dagen.

Mahlemiutene var kendt for at tage meget god pleje af deres hunde, og den gennemsnitlige familie havde som regel tre til fire hunde. Fra beskrivelser hvis man ved, at hundene var ofte løs, gå i lejrene, så man skal være i stand til at antage, at forholdet til hundene følte sig tryg. Barn siges at være blevet observeret, mens de drak mælk fra diegivende hundyr, som desværre ikke kan dokumenteres. Alaskan Malamute går for at være en meget social race i dag.

Racen blev anerkendt som en særskilt race af American Kennel Club i 1935 . De første hunde kom til Norge i 1974 , og i dag er der omkring 800 personer i landet.

Alaskan Malamute er en kompakt og kraftfuld stik med usædvanlig høj effekt og store udholdenhed. Det er ikke hurtigt, men kan modstå belastninger, som ingen andre race. Den har en veludviklet krop og en stærk hals. Ryggen er lige og bred, og lemmer meget muskuløs og kraftfuld. De puder er store, kompakte og ru. Hovedet er bredt og stærk og typisk kileformet med mellemstore trekantede opretstående ører, der er bred. Halen er busket og bæres i en blød kurve over ryggen, men det bør ikke være bøjet.

Pelsen er tæt, tyk og grov, aldrig lang og blød. Lidt længere i kroppen og den stærkeste rundt om halsen, halen og bagsiden af ​​lårene. Tight fedtet underuld, hvilket er normalt 2,5 til 5 cm lang og har meget god isolering mod kulde og regn. Farven er sort og hvid, lys grå med strejf af sort hår eller zobel, der skifter til rød. Farveskift er tilladt i underuld. Også faststof hvid farve tillades. I maven, ned af benene og poter, samt markeringer i ansigtet, tilladt hvid farve.

Alaskan Malamute er den største af polære hunde. Hannen har en gennemsnitlig skulderhøjde på ca. 64 cm og vægt på ca. 38 kg. Kvinder har en gennemsnitlig skulderhøjde på ca. 58 cm og vægt på ca. 34 kg.

Racen kom først til Norge i 1945 efter 2 Verdenskrig med oberst Ole Reistad , der bragte to hunde til Bardufoss.

I 1946/47 havde fire store Venger alskan Malamutes til Oslo (Nordstrand). Der var mænd Nimrod og kvinder Sajo, Siva og Minka. Disse blev delvist kørt en sæson lokalt, men i 1947/48 blev venligt stillet til rådighed for den kristne PyK fra den norske Sled Dog Club, som kørte dem i tre sæsoner. Nimrod og Siva blev parret og havde to hvalpe, Truls og Siri, der var en del af den 6-hundespand. Som et kuriosum kan nævnes, at dette hold flere gange deltaget i militære manøvrer med haven, hvor de hjalp til at demonstrere brugen af ​​hunde i Vinterkrigen, herunder General Montgomery (billeder fra VG). Efter disse hunde blev taget ud af tjeneste i den norske Sled Dog Club, er du ikke kender deres skæbne. Hundene var meget let at håndtere, de gik med det var. Hastigheden var ikke den største, men de opnås, når en 4 sted i løbet Seppala i 1949/50.

Alaskan Malamute er temmelig uafhængig og har brug for en meget klar i hovedet og masser af motion for at blive en god familiehund. Dressur skal bestemmes og komme tidligt. Racen er rolig og frygtløs, og normalt ikke aggressive overfor mennesker, men det kan være en smule dominerende med andre hunde. Det er imidlertid en typisk dyrehold, så dette normalt ikke vil give alt for meget besvær. Som en familie hund det anses for loyale, legesyg og blid omkring børn.

Dette er ikke en hund der passer ind i en lejlighed i byen. Det skal være meget derude, og skal helst have en stor hund sti, hvor det kan bruge din "fritid". Det kan meget vel sove udenfor hele vinteren, hvis det har en beskyttelse mod vind og vejr om vinteren, og skygge om sommeren. Indendørs har lyst til de meget fattige alene.
17.04.2012

malamute siger: Alaskan Malamute – en af de ældste, arktiske slædehunderacer – er en kraftfuld og massivt bygget hund med dybt bryst og en stærk, meget muskuløs krop. Den står solidt plantet på poterne og giver i denne stilling indtryk af handlekraft, med en stolt holdning, løftet hoved og vågne øjne, der røber interesse og nysgerrighed. Hovedet er bredt, ørerne trekantede og opstående, når hunden er opmærksom. Næsepartiet er fyldigt og bliver kun lidt smallere fra roden til næsen. Det er ikke spidst eller langt, men heller ikke for kort og groft. Pelsen er tyk, med en grov dækpels, der er lang nok til at beskytte den uldne underpels. Malamutes har mange forskellige farver, og ansigtets aftegninger er et karakteristisk træk. De består af en ”hue”, med ansigtet enten helt hvidt eller med aftegning i form af en stribe og/eller maske. Halen er busket og bæres over ryggen som en vajende fjerbusk. En Malamute har svære knogler og sunde lemmer, gode poter, dybt bryst og kraftfulde skuldre, og den har alle de øvrige, fysiske egenskaber, den behøver for at udføre sit arbejde effektivt.
08.03.2010

alaskan siger: Alaskan Malamute er en af verdens ældste hunderacer. Den stammer fra den nordvestlige del af Alaska, hvor den blev fremavlet af Mahlemut-inuitter. Malamuten er verdens største og stærkeste slædehund. Den er kendt for sin ekstraordinære udholdenhed og for sin store loyalitet og venlighed overfor mennesker.
08.03.2010

søren siger: Varianter af alaskan malamute: Der findes to forskellige Alaskan Malamute linjer. Den ene benævnes M'Loot og den anden Kotzebue.
06.12.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Alaskan malamute tror også at disse hunderacer var interessant.