Alano espanol

Alano Espanõl er en Molosser type hunderace og er blevet rejst i nord

Alano espanol fotos

Alano espanolAlano espanol

Information om Alano espanol

Alano espanol Alano Espanõl også kaldet Alano, og er opkaldt efter Alani mennesker. De emigrerede til Den Iberiske Halvø i 600 e.Kr.

oprindelige Alano Espanõl ikke længere eksisterer i sin oprindelige form. Det er blevet rekonstrueret forsøgt, uden held.

Alano espanol kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Alano espanol. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: store hunde! er de 3 gange så stor som en Amstaff, hvis jeg skulle dømme ud fra den video og fotos på denne side.

nogen der kender Alano espanol lov til at eje i Norge. Det er ikke racen navn under forbudstiden.

er det muligt at have dette som en familiehund eller en brugshund. ønsker at vide mere.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Fine hunde, men det er ikke så opsigtsvækkende, at de er meget større end Amstaff, Amstaff når der kun mellemstore terriere (15-20kg). Vægten skal være ca Alano espanol. dobbelt så tung.

"Racen er en fremragende brugshund med en masse gode funktioner, herunder som en vagthund. Det kan også være en god familie hund for meget erfarne hund mennesker." (Fra Wikipedia)

Det er kun i Spanien, at det er anerkendt som en race, og der ellers anses for en variant af Dogo Canario og Presa Canario er lovlige i Norge, så jeg forventer, at Alano espanol også der, hvis det er registreret som et af disse.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Alano Espanol eksisterer ikke længere. Det er uddød. Der har været forsøg på at rekonstruere racen, men uden held. Grunden til dette er, at den oprindelige Alano Espanol havde en særlig DNA, der ikke kunne rekonstrueres.

Gamle mænd på øerne og Spanien kan forklare det bedre. Har sport, og det var det svar jeg fik!
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: det var hundreder af år siden det blev kaldt Alano.. Der er mange opdrættere af denne race i Norge. Jeg har en selv, og jeg har også børn. Ja det kan være farligt hund, men ender en hvalp af denne race et med den viden og erfaring bør være OK. Hos os er det ikke et problem, men det har den enorme beskyttelse og bevogtning instinkt.I USA disse såkaldte spanske gigant Pitbull, og Killer Dogs. Disse er fuldt ud lovligt i Danmark
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Hehe ser meget mærkelige kommentarer her, men hidtil kun den sidste afstemning. Denne EER den Dogo Canario / Presa Canario, som er den samme race. Og det eneste, der er tydeligt denne race er kæmpe vagtinstinkt. Denne race har ikke brug for nogen uddannelse i forsvaret / sikkerhed / beskyttelse, det er helt naturligt for hunden, ligesom en Labrador løbe efter og hente en pind.. dette er den hund, der er berørt af dette, at du vil få enorme problemer lige fra meget Tilda hvalp alder, hvis du ikke er en person med en sådan viden og erfaring, du har mulighed for og afbøde dette og socialisere denne race fra første gang du modtager en hvalp. Dette er en meget skarp hund, der ikke vil tøve med at angribe og skade Enver den anser en trussel mod dets ejer eller ejendom. Åh ville du slet ikke være i stand til at stoppe en hund, hvis den beslutter det. Det er ikke bange for en enkelt ting i hele verden, og vil ikke lade gå indtil den er død.. Jeg selv har to Dogo Canario, Mine er 4 og 6 år. Jeg ved, hvad jeg taler om! Dette er absolut ikke en hund for en første gang ejer eller sekundær ejer for den sags skyld! Ved ikke, hvad du laver her, du eller en anden usling en lektion du aldrig vil glemme! Dette bits Pitbull, deraf navnet af racen El Perro Presa Canario, "den hund, der holder" Og det gør det! For det er ikke så godt.. Kan gå online for at læse nyhedsartikler fra andre lande hårdtarbejdende FKS. USA, hvor du vil finde blandt andet en historie om en Dogo Canario ejer at hun havde haft hende i 4 år, hendes hund HADEDE at svømme en dag besluttede det besluttet, at det var sidste gang, politiet fandt kvinden i køkkenet.... Og badeværelset.. Og soveværelset! Hunden havde revet damen i bit. Hunden havde bidt i skulderen, knuste hendes kranie og bryst forstyrret i to. Dette kan du se / læse om dig selv online. Jeg har stor erfaring med kamphunde og har haft en laaaang og sammenhængende job med mine hunde fra dag ét, hele dagen, hver dag! Jeg elsker mine hunde, men jeg ville aldrig valgt en hund igen. Ansvarlighed er BIG! Man kan se, hvordan de har rekonstrueret Alano og fået til i dag Dogo Canario. Det er hybrider Amnerikansk Pitbull / Amerikansk Bulldog / Neapolitan Mastiff / Great Dane / Dogo Bordeaux / American Staffordshire Terrier m.fl. det siger sig selv godt for dig selv, hvad du får! Åh, det er rigtigt, at i USA kaldes den spanske gigant Pitbull! En pitbull eneste hvalp i forvejen, plus en pitbull ikke normalt findes i mennesker agrresiv, men kun hunde, dette er en udpræget bevogtning hunde med enorm mistanke manden ikke vidste det.. Men med alle midler,! HELD OG LYKKE
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en selv og kender flere mennesker, der har denne race. Min hund er desuden en Shelter hund med flere boliger og lidt socialisering, da hun var hvalp og unghund. Hun er langt fra perfekt, og det er vanskeligt, hvis du ikke har den viden, men det er mest store hunde. Det vigtigste spørgsmål er, om en Dogo Canario gøer på nogen, og en golden retriever gør det garanteres, at folk tror dg gøre det, fordi det er vred og gd vil bare sige hej, måske folk er racister?! Min hund kan reagere på fremmede og dyr på hilsen går den forkerte vej, men har aldrig vist sig at bide, hun er meget domineret (opløfte mit ben, når hun tisser), men alle hunde, katte, fritter og mennesker, hun har mødt på korrekt (de mennesker, at de ikke råbe af hende at klappe på hovedet for eksempel). er gået godt, og de er venner, hun ofte løb løs mig andre hunde, andre kvinder. Og hun har aldrig vist tegn på reaktion på udenlandske børn, uanset adfærd. Men ja, nej første gang hund, havde jeg ikke lade nogen tage hende mig på en tur, så kan hun være skarpe, og i modsætning til d du siger, kan de også være bange.. De er naturlige vagthunde og kan mistillid til fremmede, men med en passende uddannelse og socialisering utroligt nice familie hunde og brugshunde! og El Perro Presa faktisk betyder 'dæmning hund' (på engelsk) og ikke "hund holdt fast", som du siger.

Og som svar t momo
Her er uddrag fra hund lov siger intet om AE
§ 1 Forbud mod farlige hunde
Det er ulovligt at holde, avle eller indføre farlige hunde, eller indføre sæd eller embryoner fra farlige hunde.
Hunde af disse typer, og blandinger, hvori en eller flere af disse er tilvejebragt, betragtes som farlige hunde i ethvert forhold:
a) Pitbull Terrier,
b) american staffordshire terrier,
c) fil Brasileiro,
d) Toso inu,
e) Dogo Argentino.
Som farlige hunde også betragtes hunde og hunde typer, som er en blanding af hund og ulv i ethvert forhold. For racer med en original blanding af ulve, der er registreret i Norge af den norske Kennel Club 1 Januar 2003, første punktum kun for tjekkoslovakiske ulvehund. Hvis ulve er blandet race efter den internationale løb skabelse, første punktum, hunde, der kan være efterkommere af denne ulv.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jag felt till Spanien i et par weeks kig på hunden and buying - fik erbjudande på en pik af mycket god Corrican linjer.

Hvem hævder att Alano Espanol ære at Presa / Dogo Canario ary perfekt for os Langt ude.

1. Dogo Canario Presa ary and not samme hund. DC ære en skabelse af mennesker gillar Stora dangerous hunde - at ære en utstællningsras kanaler sekundære fokus entirely varites på att bygge store hunde, der også værre often ary aggressivt - någon idiot taget op igen den ære hæftigt med en aggressiv 65 kg tung pitbull på crack. Finner sjælvklart gode linjer - men grundene en 15-20 kilo tungere AEN en Presa at ære considerably ostabilare.
Presan ære en mindre ændring af DC eller bruge variant. Denne ære en variant af Alanon der modtog developed isoleret på Kanarieøarna, jo større ære AEN Alanon (40-50kg) og og har anvænts i hundekampe, tjurhetsning, vagt and till vis del boskap. Men fremførbare Allt før bægge two ary re vagt / misstænksamhet and skærpa at ære det, man har igen arbejdet med.

Alano Espanol, det korrekt. helt andet typ af hunde - elderly, mere brug. Aend mænniskan gjort de seneste 1500 ær arterie that skjuta den aggressive hund eller daal Arna. Resten up till naturen. Indtil Sluts af 1800, da der var mindre tjure bita and that populariteten af ​​racen minskade och Den overlevede entirely som ren brugshund i Encinti.. nånting Valley Baski.

Dette spørgsmål berører sjælvklart blodlinier och typ, men tage Corrican - som ære suset gillar mest http://corrican.com/ - en stigning kilometertal, mens du bruger linje, denne linje Valdes før hans Kapacitet att Arbejde med boskap, Grepp and PRESTERA længere.

Kunne tva Due typer (Besides blodlinier)
Villano och Alanos, Villano ary upp mod 40 kg +, Alanos runt 35 Sen har hybrid Erna gå up til 40-45 kg. OMG, den ære, størrelse som anvænds mest for forsvar og drift.

Når Alanon ursprungsarbete kredsløb omkring hantering af nøtboskap och jagt på vildsvin o other big game - og og ære lille difficult that Gora i Europa i dag, racen ær ren drift still, der førespråkar den brugshund vild crazy igen ska fortsætta brug, and dærfør har become lidt større før that Passa brug i dag.

Det finder det Manga hævder att dom har Alano Espanol, Precis som igen kan du Kopa en god eller dålig tysk hyrde der er mycket skit.

Jag ligger att mig løs den nærmeste arterie i Norge og og går amok at komme i kontakt med andre mennesker Alano Espanol intresserade and ægare. Ræknar med att importere min hund indtil udgangen.
06.10.2012

kiel siger: Alano er en primitiv hund, der er avlet for sine besætning egenskaber . Det er kun egnet til meget erfarne hunde mennesker og er typisk meget dominerende, men let håndterbar for en klar og ubestridte leder. Det er frygtløs og meget villige til at arbejde, normalt ikke aggressiv, men meget beskyttende og kærlig mod medlemmer af flokken (familien). Hvis det ikke anvendes til arbejde, det har brug for masser af motion dagligt for at trives. Racen er hurtig og meget elastisk, og blandt andet kendt for at klatre i træer.

Alano er en hund med mange navne. I hjemlandet er måske bedst kendt som Chato Chato og pres. Alano har traditionelt været brugt til jagt på vildsvin og kvæg hunde, især når arbejdet er blevet kædet sammen med passet af de halv-vilde kvæg kaldet iberiske rød Monchina .

Kynologer i landet mener, at denne hund er en efterkommer af Alaunt (måske via Alaunt den Boucherie ), en nu uddød Molosser , at nogle siger lignede Kaukasisk ovtcharka . Alaunt blev anset Alan vælgernes vagthund . Typen af den del i tre retninger, hvor den franske mastiff Alaunt den Boucherie anses for vigtigt for udviklingen af franske kamphunde . En anden teori er, at Alano og Bullenbeisser (uddøde i slutningen af 1800) har en fælles oprindelse.

Alano manglende accept som en særskilt race fra den store internationale stambokregisterene , men det blev anerkendt som en race af Department of Agriculture i landet (Ministerio de landbrug) og den spanske Kennel Klub ( Real Sociedad Canina de España ) i 2004. Man kan derfor forvente, at det snart kan få international anerkendelse.

Nogle mener, at Alano (som er fysisk mindre og kommer fra fastlandet), Dogo Canario og Presa Canario er genetiske varianter af den samme hund. Alano og Presa Canario accepteres som separate racer i landet, men kun Dogo Canario (som derfor ikke accepteret af de spanske myndigheder, men ved stambokregisteret RSCE i landet) genkendt (korrekt nok kun midlertidig) af FCI . Presa Canario tages i American Kennel Klubs FSS program og anerkendt også af UKC som en særskilt race.

Alano fås i to typer, hvor hovedet er den største forskel. En type er mere bulldog-lignende end den anden, som kan være oprindelsen af udtrykket perro de Toro (dvs. spansk Bulldog). Der er allerede tale om de to grundlæggende avlslinier, der udtrykkes gennem forskelle i ansigtet. Dette har dog fået nogle spanske opdrættere har krydset ind i amerikanske bulldog (på grund af fysisk lighed med denne race) i deres linier, for at fremme bulldog-lignende udtryk.

Alano er glat hår og dækhår, som er grove, stive og blanke. Pelsen vedligeholdes let med en gummihandske for hår. På landet er det almindeligt at bakkede ører af denne hund, men dette kup ring er nu forbudt i flere lande. Hannerne er ca 58-63 cm i skulderhøjde og tæver ca 55-60 cm. Vægten er 35-40 kg, afhængigt af alder og art.
17.04.2012

Hunderacer gæst siger: Det første billede (den brindlede) er IKKE en Alano espanol!!!!
03.01.2010

Kalledansk siger: Den Alano Español er en meget stor hund Molosser type, med en stor, stærk hoved. Mænd bør ikke være mindre end 60 cm på manken, og bør veje 38-45 kg med hunner lidt mindre.

Den Pelsen er kort og tyk, og er oftest en brindlet i alle farver, bl.a. rød, Bayo (en gul Bay), blå eller grå. Hvide pletter er ikke typiske. Ansigt måske eller måske ikke har en sort maske.

Næsepartiet er kort med underkæben let konkave, og har en meget stor, bred, sort næse. Ørerne er ansat højt og kan falde eller forkortet. Den hud er meget tyk, med hals folder og nogle rynker i ansigtet.
13.10.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Alano espanol tror også at disse hunderacer var interessant.