Akita hund

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Akita hund hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Akita hund.

Akita hund fotos

Akita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hundAkita hund

Akita hund kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Akita hund. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Japanske Spids er en lille / mellemstor hund fra 6-12 kg, mens den japanske Akita og American Akita er en stor race af hund fra 30-60 kg. Don t vide, hvor du har det i det faktum, at disse to (meget forskellige) løb ofte er involveret i angrebet og mord på børn??? ellers kan du ikke japansk Akita og American Akita sammenlignet, da de er to helt forskellige racer! kender jeg bliver lidt irriteret, når folk, der har nul idé om, hvad de taler om at gå at tale.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg voksede op med to Akita, en mandlig og en kvindelig, og nu i en alder virkelig ønsker en ny tæve. Mine forældre fik dem tre og et år, før de havde mig, og var naturligvis en smule nervøs for, hvordan de ville reagere på mig, men hundene elskede mig fra starten, og jeg tror, ​​at min barndom ville have været fattigere, hvis vi ikke havde haft dem. Familier med børn vil sandsynligvis derfor have gavn af en veluddannet Akita. Ross var meget stolt, og noget fjendtlig mod andre hanner, men til alle andre, han var utroligt venlige, ligesom Tira, som faktisk fik en af ​​mine veninder til at slippe af frygt for hunde. De var begge dejlige hunde fine, trods en vis fortræd og deres naturlige jaktinnstinkt. De var også meget aktive og elskede at gå med min mor. Beboere i Finnmark med hytter og separat ø førte dem løbe meget fri, og både min far og resten af ​​familien havde grundig uddannelse på dem. Dette anbefales, fordi du ikke bare kan forvente en Akita uddannet sig. Vores hunde var 14 og 13 år, og kæmpet en smule i slutningen så gamle hunde gør, og begge døde af samme årsag: magevregning (?). De var som to store store venner til mig, og alle, der overvejer at få en Akita vil sandsynligvis ikke fortryde det, så længe din gode hundeejere, Akita er en meget loyal hund.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har selv en amerikansk Akita er en hund, der er helt fantastisk. Han er meget venlig og kærlig og elsker alle især hos små børn. Andre hunde han ønsker at spille med, men der kan være andre mandlige racer, der ikke er så interesseret. Min hund er 10 måneder. Han elsker at gå Vandreture i skoven. Vi ud og går op til 3 gange om dagen. I alt vil der være cirka 3 timer afhængigt af hundens ønsker. vi sammen gå omkring 8 km. Har hørt om en opdrætter, at dette var alle for en lang tur for en hvalp. Er der nogen der har erfaring med dette
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Vi har en amerikansk Akita, en hund. Og han er sagtmodig som et lam :) Meget kælen og elsker alle der kommer på besøg :)
Han elsker børn og andre hunde, og har aldrig været aggressiv. Hverken på mennesker eller dyr :) han aldrig Barks. Men han er også helt mørke stemme og elsker at "tale".
Han er lidt forsigtig med dem, bange for plæneklippere, kat og støvsugere. Og han mener nok, at han er en lille chihuahua ;)
De fleste hunde er nok den måde, du træner dem? Så du kan helt sikkert de miljømæssige Akitas også, så de bliver aggressive.
Vores er helt sikkert bare en dejlig bamse :) Men det er klart, at de er store hunde, så der er meningen at passe i :) Og utrolig vigtigt at socialisere dem godt med mennesker og dyr :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har en japansk Akita tæve at BLR to i marts, og hun er bare den mest vidunderlige! Hun er aggressiv over for mange andre hunde, men ikke alle. Jeg er kun 14, og havde hende, da jeg var 12, og jeg kan håndtere hende, men jeg har overvejet at give hende væk en gang før, men jeg gjorde det ikke. kender en masse både amerikansk og japansk, både mandlige og kvindelige, og det er utrolig stor forskel. Her er billeder og videoer af Shakira (Tsuko Chu-ai Temari) http://hunden.no/blogg/profil.html?bid=4259
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Akita (FCI # 255) er en stor japansk hunderace, som har fået sit navn opkaldt efter Akita Prefecture, hvor det antages, at det skete. Racen blev kendt som Akita Inu indtil partition i 2000. Det falder ind under spidsen af ​​hundene og er placeret i FCI Gruppe 5 § 5

Kilde: http://www.dyreweb.noegister/fakta/Hund/akita2.php


Der, nu kan du diskutere de faktiske omstændigheder efter at have læst dette ;)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Akita inu er måske ikke en god første hund.
Du bør have en vis viden om træning og socialisering.
Jeg har set, hvad en Akita med den forkerte ejer kan gøre, og det er ikke godt, men vil her sige, at der er mere forkert end ejerens hund.
De kan virke lidt skræmmende for folk, der ikke er vant til hunde på grund af deres størrelse og udseende.
Jeg har også været involveret i at folk kan være bange, fordi Akita tæve koseknurret, og det er lidt mørkt i stemmen. Men du kan fortælle, at jeg nemt kan høre forskellen koseknurr og aggressiv knurren.
Der er to løb og burde have været to forbindelser, som de er forskellige.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Akita inu blev bragt fra Japan til Amerika,
American soldater.der blev krydset med større hunde, herunder Mastif, og dermed gjorde
navn American Akita.Har selv 2stykker, en kvindelig
Akita inu, og hans amerikanske Akita.Begge to er
nogle dejlige hunder.Den American Akita, er noget
mere speciel, når jeg går med det, lyder det
alt, hvad der er på jorden, og nogle dage bakken.Neste
Jeg går på samme måde, og der er ingen ændring,
tjekke op på, hvad det er, det har et statisk billede
hukommelseskapacitet, så det er ikke for ingenting, det er godt
anerkendt som Poleti hund i Amerika
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jeg har en Akita Inu hund ved 6 år.Har ikke haft nogen problemer med det har været aggressiv over barn.Veldig venlig og lydig hund :) klart bør man altid følge børn, når de er sammen med hunder.Uansett på det er en shæfer eller Akita!. Dejlig og loyale hunde Akita Inu :) Med venlig hilsen en Akita hundeejer :)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Må er meget dårligt belyst race (r). Den første ting den afslører, er, at du beder om Akita er den samme som den Japanske Spids og længere fra sandheden, du kan meget vel ikke komme. Hverken den amerikanske Akita eller Akita er også kendt for at angribe / dræbe børn.
Det er altid at foretrække at kontrollere de faktiske omstændigheder, før du kaster ud fordringer.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Ærgerligt at du ikke kan adskille Akita Inu og den amerikanske Akita.
Jeg fik endda en amerikansk Akita, en 4-årig mand.
Med hensyn venligste hund og ethvert barn favorit. Jeg har aldrig set, at det har været muligt at irritere på nogen måde. Med det kan du føle dig helt sikker.
Det er forbløffende Tolder modig, rolig og ikke mindst klogt.
Det er ikke aggressiv over for andre hunde og er bare sjovt at gå Vandreture med. Du er garanteret opmærksomhed og alle smil med dig!
Men det er naturligvis store. Og nu da hun kommer løbende mod dig så tilfreds med logrende hale, så er det nogen, der kan "skræmme"...
En anden ting er, at det aldrig gøer!
Jeg selv bor i et terrasseret område. Hunden er ude i haven i hans kennel i løbet af dagen. Og i disse tre år har ingen naboer nogensinde hørt, at det har gøet. Selv når katte eller male ærterne.. ;-)
American Akita virkelig anbefales som en stor familie hund!
06.10.2012

akita ejer siger: Akita betragtes som en robust og meget modig hund med en uafhængig og stolt væsen. Racen har en rolig og afslappet temperament, og er, trods sin størrelse velegnet som familiehund . Det er naturligvis mistroisk over for fremmede og altid på vagt, men forskellene sjældent. Racen er ofte dominerende overfor andre hunde. Det kræver en stærk leder og en tidlig fast, men skånsom træning. Man må forvente, daglig motion, helst i form af leg, vil denne hund trives.

Akita var i mange år selektivt avlet for deres aggressive holdning til fremmede. Hart og Hart dokumenteret i 1985 at racen vises i den øverste trin på rangstigen af hunde racer med en stærk territoriale forsvar. [1] Det er disse kvaliteter, der gør det en fremragende vagthund. Akita kan derfor vise aggression mod fremmede.
17.04.2012

akita ejer siger: Japansk Akita er mindre, slankere og mindre muskuløs end den amerikanske Akita. Det er tilladt i fire farver, mens USA kan have alle farver og kombinationer. Begge er skarpe hunde , at FCI har placeret i Gruppe 5 afsnit 5

Akita har harmoniske proportioner og virksomheden bygget, kraftfuld, ædle og stolte statur og magtfulde agile bevægelser. Legemet er langstrakt og har en tyk og muskulær hals med en tør hund. Hovedet er kraftigt og kileformet med et tydeligt markeret stop, lige og moderat lang, kraftig næseparti med stramme stramme læber. Ørerne er små, tykke, trekantede med afrundede spidser, portræt og nogle framoverlutende. Brystet er dybt og let hvælvede ribben. Buklinjen er godt tegnet og terrænet bred og muskuløs. Lige solidt tilbage linie. Stærke ben og tunge knogler. Tykke, runde poter med hvælvede tæer. halen er sat højt, tyk og bæres oprullet over ryggen.

Pelsen er kort, lige og tæt. Lidt længere på skuldre og lår, og endnu længere på halen (busket karakter). Tæt og blød underuld. Farven er rød, sesam emne, brindle og hvid. Alle farver undtagen rent hvid, den såkaldte urajiro, næsten hvide eller rene hvide aftegninger på siden af næsepartiet, kinder, under og på hals, bryst, mave, ben og hale ind.

En voksen mand bør have en højde skulderhøjde 67 cm, + / - 3 cm. Tæve være 61 cm. + / - 3 cm. Farven kan være rød, hvid, sesam og brindlet. Vægten er normalt på 30-50 kg, afhængig af køn.
17.04.2012

akita ejer siger: Akita stammer fra bjergene på øen Honshu i Japan . Det oprindelige navn for denne hund var Akita Matagi, hvilket betyder, at en hund jagter en bjørn i norsk. Man kan derfor udgå fra, at det var oprindeligt en jagthund for bjørne og måske en anden stor spil, men det har nok måske bruges både som en slædehund , pak hunde og vagt hunde så godt. Det bør også have tjent som kamphund .

Lige når den stammer racen er ikke kendt, men nogle kynologer påstand om, at den oprindelige hund (Akita Matagi) blev krydset med Schæfer , Grand Danois , Mastiff og Tosa . Senere blev det også krydset med Hokkaido , og den nu uddøde russiske race karafutohund, der stammede fra Sakhalinøya . I dette tilfælde har den tidligste skete et stykke ind i 1900-tallet . Akitainu Indledning Foundation blev dannet i 1927 og den første standard for racen var klar i 1938 . Racen var dog, at dø ud under Anden Verdenskrig . Da krigen sluttede i 1945 kun vil være omkring 20 rene racen tilbage i Japan, og en omhyggelig indsats for at redde kapløb.

Det blev hurtigt besluttet at forsøge at opbygge og genskabe racen til den oprindelige Akita Matagi havde set. En af linjerne i dette arbejde blev kaldt Ichinosekilinjen. Denne hund, som nu er kendt som Akita, hovedlinien i Japan, og som sådan anerkendt i deres hjemland i 1955 . Den anden linje af dette arbejde var den såkaldte Dewalinjen. Disse hunde var mere tysk Shepherd karakter og var ikke meget populær i Japan, men på den anden side opnået popularitet i andre dele af verden - især i USA .
17.04.2012

willy siger: Akita Inu er en meget lærenem hund, som kan afrettes og bruges til mange forskellige opgaver. Dens store værdighed kan få den til at virke noget sky og tilbageholdende, men det er ikke på grund af angst, den er tværtimod meget modig og en pålidelig vagthund Den behøver ikke megen motion, men elsker en god svømmetur. Opdragelsen skal påbegyndes, så snart man får den lille hvalp, og det skal være med fast, men ikke hård hånd, og især må den lære at omgås andre hunde, da den ellers kan være ret aggressiv over for artsfæller.
06.12.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Akita hund tror også at disse hunderacer var interessant.