Airedaleterrier

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Airedaleterrier hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Airedaleterrier.

Airedaleterrier fotos

Airedaleterrier

Airedaleterrier kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Airedaleterrier. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Fik min anden airedaleterrier han er næsten 12 år gammel og er vokset op med børn i huset. Altid været meget blid og tålmodig med børn. Blevet klædt ud med t-shirts og børns sokker på dine ører. Min yngste datter red ham, da hun var 5 år, og han var 6 Han var meget omhyggelig med hende på ryggen, men hun hurtigt gled ud, fordi han er ganske snæver. En hund med personlighed. Når HNA ser TV, enten lyver eller han sidder i sofaen. Min datter glemte fjernbetjeningen i sofaen og TV var på Disney kanal, når hun kom hjem, hunden var glad på sofaen med pote på toppen af ​​fjernbetjeningen og havde skiftet kanal til Animal Planet, der var 25 (dvs. 2 og 5 i den anden). Han er meget knyttet til mig og er nu en ældre hund med nogle stive hofter, at jeg er meget glad
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Denne race er fantastisk til familier med børn, men kan være en smule hård i forhold til mindre børn. Vores Picasso har været ret aggressive med andre hunde, men vil normalt være enten venligt eller bare høflig til fremmede. Kort fortalt, fuld af energi brug for masser af motion for at trives, kræver god lydighedstræning, kan denne race være nok for den rette ejer vil være en vidunderlig familiehund og turhund. Tal med en seriøs opdrætter, før du beslutter dig.......

En race, der har brug for en ordentlig opdragelse til arbejdet som familiehunde. Husk, at dette er en stædig race, der ofte vil sætte spørgsmålstegn hvad du gør. Men når tingene først har lært, derefter sidder dem godt.
Ved ordentlig uddannelse, er det en stor familie hund. Levende optaget af sin ejer, at den er villig til at gøre meget.
Jeg har ingen erfaring med Airedales som barn hund, da dette aldrig var passende for os. Men erfaringen viser, at racen elsker mennesker, så længe de ved, hvordan man behandler en hund.
Også være klar over, grooming, hvilket er tidskrævende og vanskelig. Hvis du ikke er villig til at sætte ned et godt stykke arbejde trimning (eller hjælpe det), jeg tror, ​​man skal kigge efter en anden race. Grooming er en stor del af det og have Airedale og jeg tror ikke, det bør tages alvorligt.
Ellers... en vidunderlig race, som altid vil have en særlig plads i mit hjerte. Mistede min kære Dina (som var en Airedale kursus) i en alder af 12 år... Hun var en dejlig hund, på alle måder.

Airedale Terrier er lærenem og robust, temmelig hårdfør race. En typisk terrier, der har brug for en masse motion for at trives. Airedale terrier kan passe godt i familier med børn, men bør naturligvis ikke efterlades uden opsyn. Passer bedst til dem, der nyder at rejse i landet hele året. Ikke aggressiv, men lidt dominerende, jeg har erfaring og en god vagthund. Jagtinstinkt har det også bør rotter og katte, der ikke blive magelig :)
06.10.2012

Airedaleterrier siger: Airedale terrier Muskuløs, energisk og meget kompakt i kroppen, men ikke høystillt eller lang. Hannerne er normalt 58-61 cm i mankehøde og hunner er ca 2 cm lavere. Pelsen er tæt og ru, men bør ikke være så længe til at blive vist laset. Den ydre pels er stiv og kan også Bøjning eller bølger, men det vil ikke krøller. Over ryggen, hunde disse en sort eller grå (gråsprenkt) sadel, mens resten lide farven er brun (tan). Traditionelt blev halen brydes omkring 2/3 længde, men dette er nu forbudt i Norge. Pelsen er røytefri hvis håndtrimmes to til tre gange årligt. Er det ikke gjort dette, eller pelskant, vil hunden begynde at fælde, og har en øget risiko for våteksem og andre hudsygdomme.

Kroppen er firkantet og kraniet lang og flad, med en stærk kæbe linje. Halsen er tør og muskuløs og af moderat længde. Forbenene er lige ses fra alle vinkler, og brystet dybt. Lårene er lange og kraftige og godt vinklet.

Airdaleterrier er en hund med stort mod og stor fysik. Det kan tåle kulde godt, men naturligt nok, ikke så glad for varme. Det er kendt at have god udholdenhed og kan modstå en betydelig fysisk belastning.
17.04.2012

ingrid siger: Airedale Terrier er en alsidig hund med mange unikke features. Begyndelsen af forrige århundrede, den meget benytttet af den engelske politi , der patruljerer hund . I Første Verdenskrig tjente den i både den russiske og den engelske hær. De færdige opgaver for Røde Kors - opsporet såret og efterladt med beskeder. Airedale Terrier blev betragtet som en meget god rapport - og vagthund . Den blev også brugt i Anden Verdenskrig , men blev efterhånden erstattet af andre hunderacer.

I vor tid er Airedale terrier bruges mest som familiehund , men det er velegnet som brugshund og hundesport , f.eks. såsom sporing eller agility . Til en vis grad det er også blevet brugt som politi hunde og førerhunde og lavine hunde . Det er endda blevet uddannet som en setter , selvom dette ikke er almindeligt. Mest af alt, er det stadig en god følgesvend, der er ideel som pakke hunde og slædehund
17.04.2012

anet siger: Airedale Terrier er en sporty og tiltalende hund at se til. Det anses for at være vanskeligt at undervise, loyal, robust, hårdfør og alsidig, aktiv og hårdføre. Det har ofte stor entusiasme og er en typisk terrier på alle måder, selv om det er for stort til at gå til jorden. De har begge brug for masser af motion og andre udfordringer for at trives maksimalt.
Airedale Terrier er klog og tålmodig med børn, mænd og hunde bør aldrig efterlades uden opsyn. Racen er bedst for familier, der elsker at rejse meget ud af naturen, både sommer og vinter . Det er på ingen måde aggressiv, men det kan være løbende og noget dominerende i deres adfærd. Det vil naturligvis værne om, hvad det mener er i familien interesse.
17.04.2012

Hunderacer gæst siger: Airedaleterrier er den største af terrierne og opstod i Storbritannien i midten af 1800-tallet. Navnet har den efter Aire-dalen i Yorkshire. Tidligere gik den også under navne som bengleyterrier, watersideterrier og workingterrier.
06.12.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Airedaleterrier tror også at disse hunderacer var interessant.