Afghansk mynde

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Afghansk mynde hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Afghansk mynde.

Afghansk mynde fotos

Afghansk myndeAfghansk myndeAfghansk mynde

Afghansk mynde kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Afghansk mynde. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: mmmm I ei.shanti er noget de fineste jeg ved.. er 5 år snart... ønsker en.. Jeg er glad for der er en masse sne til kulde.. han he.må sige, at enhver klogere hund vi skal lede efter.. eller katten.afghanen kommer fra Egypten.. de jager dem i afghansk.. antiloper til leoparder der... mange kender att denne hund er ur gammel art.dem siger att afgh.. kom til ulven.. det er ikke underligt, de er konge igen

Majestic, yndefulde og smukke race. Der er kun få hunderacer, der kan sidestilles med en afghaner.

PS: Nu ved jeg ikke om de "autoriteter" har en hund selv, men hans kommentar er "latterlige og ikke meget bemyndigelse"

Jeg har haft to stykker. Dejlige hunde, men er meget krævende med hensyn. peslsstell og motion.
Faktisk en hund for entusiasten.
Jeg tror, ​​meget få mennesker, der ser en afghansk i utsillingsringen forstå, hvad arbejde er gjort.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Det er ligesom at: enten det lader til, at Afhgansk Greyhound er verdens smukkeste hund, super smuk og Nuss eller så det lader til, at det er helt heselig og ulækkert!

Jeg ved det ikke, det er ikke rart det synes jeg ikke.... Kan du lide den bedste min rottweiler, dele fint :-)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Jenmyn, Arghei og Lissha de tre afghanske hunde jeg har.
Jeg elsker dem mere end du kan forestille dig.
De tre mine hunde tager meget lang tid at brudgom og racen er en af ​​de smukkeste.
Måske er det derfor der er så mange mennesker som dem så godt?
Men man skal ikke bare købe en afghaner, man skal tænke over.
Hunden skal være særligt interesseret i at forstå.
Man kan ikke synes interesseret i den mest for en mops / pug og derefter købe en afghansk man ikke har en anelse og er kun interesseret i sit udseende.
Det er en stor fejl, siger jeg dig!
For mig er disse hunde ikke kan lide mynder.
De ser mere tynde og knoklet retrievere med masser af hår på kroppen i stedet for pels.
Disse bør være ordentligt kongelige hunde, godt, ville de alle ser godt ved eller på tronen (og måske med sådan en sød krone på)! :)
06.10.2012

afghan siger: Mod dem, som det kender og elsker denne hund er kærlig og loyal til det ubegribelige. Med fremmede er lidt mere reserveret og skeptisk af natur, men ikke på nogen måde uvenlig. Afghansk skinne er en familie-venlig og blid hund, der er også meget god med børn.

Det giver ikke meget af interiøret, men med en sådan pels kan forventes med en vis forsigtighed. Til gengæld, kan racen tåle kulde godt. Udenfor er der en meget livlig og aktiv hund, der ville jage naboens kat på chancen byder sig. Det har stadig en masse jaktinstikt i det, så det vil fjerne den mulighed er der. Men det er ok med andre hunde, men brug for en masse motion for at forblive harmonisk og nyder at den maksimale.
17.04.2012

kline siger: Den smukke og meget særprægede pels gør racen til en af ​​verdens smukkeste og mest iøjnefaldende hunde. Det er hurtigt og tydeligt, og har en fjer-let og spændstig gangart, som formentlig kun finde sin match i racen azawakh. Hannerne er ca 68-74 cm og vejer lige omkring normal. 27 kg. Hunnerne er ca. 63-69 cm høj og vejer omkring 23 kg normal. Forvent masser af grooming.

Afghanske træner giver et billede af styrke og værdighed, kombineret med hastighed og kraft. Kroppen er høj og stolt, mere kvadratisk end rektangulær. Hovedet bæres højt og langt og fladt og har klart nakkeknude. Det bæres stolt på en lang og stærk nakke. Ryggen er lige, muskuløs og moderat lang. Brystet er dybt, med godt hvælvede ribben. Pelsen er lang og har en meget fin tekstur på ribben, foran og bagpå ben og slag. Hos voksne hunde er pelsen kort og tyk fra skuldrene og tilbage langs sadlen. Hår langt fra panden bagud, med en tydelig silkeagtig tot. Masser af hår på ører og ben, men kort på næsepartiet. Alle farver er tilladt.

Afghanske coach hører til den myndighed, der har den bedste udholdenhed. Det kan holde ud for en jagt hurtigt tempo i timevis, og er stærk og energisk. Den har meget god kropskontrol og er meget adræt og velafbalanceret i alle situationer. De anatomiske forskelle mellem bakhmull og traditionel vestlig afghanere (som er bekrevet på denne side), som oprindeligt var en og samme hund, er blevet så stort, at det giver alvorlige grunde til eftertanke med hensyn til sidstnævnte, som ifølge mange kynologer tror nu bliver usund og uharmonisk som greyhound.
17.04.2012

Hunderacer gæst siger: Den oprindelige afghanske ( afghansk Aboriginal ) opstod formentlig i grænseområdet mellem Afghanistan , Pakistan og Indien , hvor den stadig eksisterer i en række lokale sorter og er kendt under flere navne, såsom Balkh Tazi, barutzy Hound, Baluchistan Hound og Kabul Tazi. Kynologene tror det må have været der fra de mere centrale regioner i Orienten , men dette er kun en teori. I disse områder kan det også være en korthåret sort.

De afghanske myndigheder, vi kender fra Europa , er kun et vestligt variant af de oprindelige hunde, der kom her. I al sin herlighed, er dem opdrættes for deres kropsbygning, og kan ikke sammenlignes med de afghanere fundet i Afghanistan. Hvis man ønsker, er en hund af mere oprindelige type, bør du kigge efter én af de tre varianter vi kender som bakhmull , khalag Tazi og Kirgisiske taigan .
17.04.2012

Afghansk mynde siger: Overfor de den kender og er glad for er denne hund hengiven og loyal til det ubegribelige.
Den gør ikke meget af sig indendørs, men med en sådan pels må man regne med at skulle rede dens pels ofte. Til gengæld tåler racen kulde godt. Udendørs er den en meget livlig og aktiv hund, som gerne jager naboens kat hvis den får chancen. Den har fortsatt en god del jagtinstikt i sig, så den vil jage hvis muligheden er der. Den er imidlertid god sammen med andre hunder, men har brug for en god del fysisk træning for at forblive harmonisk og trives maksimalt. Ovenfor fremmede er den lidt mere reserveret og skeptisk af natur, men ikke på nogen måde uvenlig. Afghaneren er en familievenlig og klog hund, som også er god sammen med børn.
06.12.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Afghansk mynde tror også at disse hunderacer var interessant.