Affenpinscher

På denne side kan du finde billeder, erfaringer og information om Affenpinscher hunderace. Du kan også tilføje dine egne erfaringer om Affenpinscher.

Affenpinscher fotos

Affenpinscher

Affenpinscher kommentarer

Her er, hvad læserne sagt om Affenpinscher. Skriv en kommentar om hunderacen.

Hunderacer gæst siger: Allergivenlige hunde! Når det er sagt, at en hund er allergivenlig eller hypoallergen betyder ikke, det vil aldrig give en allergisk reaktion hos mennesker med allergi, men simpelthen, at man kan forvente en mildere reaktion end andre hunde. Én positiv ting om Affenpinscher er, at det kaster. Racen kræver regelmæssig pleje med.
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Har aldrig haft Affenpinscher selv, men har været i tæt kontakt med dem i mange år, da min mor havde tre drenge af denne race. De var så dejlige, hver med sin egen personlighed. Nu er min mor en rigtig "affencairn" et eventyr mix, der blev født af en romantisk - ikke planlagt - møde mellem min cairnterriertispe og hendes en affenpinschergutt i næsten 8 år siden. Kunne du have tænkt mig en Affenpinscher endnu en dag, så måske... : 0)
06.10.2012

Hunderacer gæst siger: Affenpinscher er hyggelige hunde efter hvad jeg har oplevet. Dette er en lille hund med en utrolig nysgerrighed og legesyge, og er et godt valg for dem med lidt erfaring med hunde såvel som for dem, der er mere erfarne hundeejere. Det er en race, der er meget sjovt og underholdende, det er vågen og hurtig. Denne ene skal være lidt opmærksom på, er, at det kan være mistænksom over for andre, og så er det meget stædig og stærk vilje. Mine to affenpinschere vigtigt familiemedlem, der tager højde for både børn og voksne. Det er en fremragende kæledyr for familier med ældre børn.
06.10.2012

mand1 siger: Affenpinschere er en meget gammel tysk race. Allerede i 1400 tallet blev udødeliggjort i malerier af Albrecht Dürer og Jan van Eyck. Affenpincheren er relateret til, og har spillet en central rolle i fremkomsten af ​​den Griffon-hunde, Dværgpinscher og dværgschnauzer. I den tyske stambog indgår race Affenpinscher i 1870 - og 80-årige kort, lang og strihårede dvergpinschere. Kun i 1896 racen delt i Affenpinscher og Dværgpinscher. I den oprindelige standard blev affenpinschere beskrevet som "ein kleiner Teufel fundament Gift und Galle" i den forstand, at det var "en lille djævel dig, og fuld af galde" mod alle dem, der er ikke kendt. Måske var det den måde, det startede - nu i hvert fald hunden meget mere social, en god vagthund og en behagelig følgesvend hund. Racen blev første gang registreret i Tyskland i 1879, og racen blev endeligt etableret i 1913 oprindeligt affenpinschere bruges til at fange rotter, hvilket tyder på, at det skal være nysgerrig, modig, ivrig og hurtig.
17.04.2012

Hunderacer gæst siger: Affenpinschere er en ruhåret lille hund med en abe-lignende udtryk. Deraf tyske navn Affen hvilket betyder abe. Affenpinschere har et kompakt, kvadratisk krop og et rundt hoved med flad næse og runde øjne. Det har en indre skønhed, som rammer hjertet og charme dem med sin klovne-lignende opførsel. Har du opnået venskab med en Affenpinscher, du har en ven for livet. Affenpinschere skal have en skulderhøjde er mellem 25 og 30 cm. Vægt kan variere, men ligger sædvanligvis mellem 3,5 og 6 kg. Den Affenpinscher kræver ikke meget motion, men kan meget vel være på søndagstur, afhængigt af, hvad ejeren det til venner. Og hans daglige gåtur, det burde være, hvis ikke så har en stor have at lege i.
17.04.2012

line siger: Affenpinscher er en lille hund . Den alvor, intensitet og stemning i denne mousserende lille hund kan få smil på selv den mest tilbageholdende beskueren. Det ligner en tegneseriefigur.

Men affenpinschere er stadig med deres stærke kæber en stor rotte jæger , hvis det kun tilladt at gøre det. Det er også en effektiv vagtler og kanin jagthund. I dag en dygtig vagthund og en behagelig følgesvend hund . øjne er store og mørke, omgivet af buskede hår , der minder om en abe i ansigtet . Det har en krans af strittende hår i dit ansigt . Det har masser af skæg og overskæg . Det har korte og runde fødder med en god pels . Den har moderat lange ben , åbne vinkler for og bag. Det er ikke meget bred brystet med kun lidt buede ribber . Tæt, tørt hår uden glans.
17.04.2012

wikiletheia siger: Affenpinschere har et udseende som giver nogle associationer til terriere.

Affenpinschere opfatter deres legetøj og mad som deres territorium, så derfor kan racen ikke anbefales for meget små børn. Denne hund er for det meste stille men kan blive meget ophidset hvis angrebet eller truet og viser ingen frygt overfor en angriber. Den er bedst egnet til en familie som kan lide underholdning for har humor. De er aktive, eventyrlystne, nysgerrige og stædige, men de kan også lide sjov og leg. Racen har selvtillid, er livlig, holder at sine familiemedlemmer og beskytter dem. Denne loyale lille hund kan lide at være med sin familie. Den har behov for vedvarende, stram træning fordi nogle kan være meget svære at gøre lydige. Træning skal være varieret fordi hunden ellers nemt kan komme til at kede sig.
06.12.2009

Nogle flere hunderacer

Dem, der læste om Affenpinscher tror også at disse hunderacer var interessant.